Weekend

Zaterdag & Zondag 1 & 2 November
We hebben een heel rustig weekend gehad, Johannes had teveel gedaan afgelopen week en was niet echt lekker, zelf ben ik grieperig en dus ook niet lekker en dan hou je je beide rustig.
We hebben de laatste lampen in huis vervangen en nu is dus alles op zuinige lampen, tevens hebben we een aparaatje gekocht dat meet hoeveel iets werkelijk verbruikt aan stroom. We zijn namelijk erg benieuwd naar bv de droger en de diverse aquaria, nou de droger met ons verbruik komt dan dus ongeveer neer op 30-35 euro per jaar.
Leuk om dat te weten , zo meten we dus nu elke keer wat anders 24 uur lang en dat maal het aantal dagen in het jaar en de prisj per eenheid weet je dus weet je wat iets kost.
Verder de gewone dingen gedaan zoals tv kijken, achter de pc zitten en de dieren uiteraard verzorgd.
Monique ligt in Hengelo in het ziekenhuis en bel ik dagelijks, het gaat redelijk ze heeft veel last van haar arm en de blokade werkt niet zoals ze hoopt, haar arm is erg pijnlijk hopelijk gaat het snel beter met haar.
Ook San ligt in het ziekenhuis, alleen zij is in Den Bosch, beide dames vrienden van mij en elkaar tegelijk.
San der hoge koorts zakt gelukkig snel en hopelijk is de bloed kweek goed zodat ze weer naar huis kan, rust en veel slapen kan je beter thuis doen dan in een onrustig ziekenhuis en het beste medicijn is thuis zijn toch?
Dames sterkte en hopelijk zijn jullie beide snel thuis.
In ons forum zitten beide dames in de crew en nu zij toch tot de actiefste horen is er nu heel veel meer te doen voor de rest van de crew en mijzelf, ben dus vele uurtjes bezig gewest met update, opruimen en aanvullen.
Het afvallen gaat prima inmiddels is er 9 kilo af!Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie