Monique en San beide in het ziekenhuis nu…..

Vrijdag 31 oktober
Vandaag op tijd op Sjoerd kwam gezellig schoonmaken.
Mijn moeder kwam even binnenlopen om dierenplaatjes van de supermarkt op te halen en te brengen, zijn plaatjes die je gratis krijgt bij boodschappen en die we nu ruilen met jan en alleman om de boeken overal vol te krijgen.
Monique gesproken het gaat redelijk met haar, ze heeft nog erg veel alst van haar arm in de vorm van pijn, hopelijk als de dosis is verhoogd dat het beter zal gaan.
Ik heb de dieren verzorgd en zou in de avond naar de actie avond gaan in ons ziekenhuis, in de hoop dat het ziekenhuis zal blijven, maar ik was te moe.
Ik ben wel even meegegaan een stelling ahlen bij de Gamma en de heeft Johannes in elkaar gezet in de huiskamer en daar staat nu de bak met 26 baby luipaardgekko’s.
De schuur werd echt te fris voor de diertjes dus vandaar dat ze nu in de woonkamer erbij staan erg gezellig.
Daarna een film opgezet en gekeken in etappes, Monique belde tussendoor nog even en maakte zich grote zorgen om San entals ik deed en een uur later kwam het antwoord op inze vraag …..San was met spoed opgenomen omdat het weer helemaal niet goed gaat pijn, moe en hoge koorts.
Lieve San en Maup het is jullie echt niet gegunt dat het even goed gaat geloof ik, wij leven hier erg met jullie mee en wensen jullie heel veel sterkte met alles!
Een dikke knuffel hierbij voor Monique, San en Maup!
Later op de avond aan het forum gewerkt, opgeruimd, onderhoud, nieuwe dignen gepost enzovoort.


Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie