Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25sep/160

De orchideeënhoeve

Vandaag op tijd op, moe, maar Johannes heeft vakantie en ik wil ook niet alsmaar binnen hangen want dat schiet ook niet op.  Zitten in rolstoel levert net zoveel moeheid en pijn op ergens anders als hier dus zijn we naar de Orchideeënhoeve gegaan. Mijn favoriete relax plek in Nederland.  Het is erg mooi weer en we zitten daar eerst buiten in de zon te roken en dan gaan we p het terras wat lunchen. Er is een Pokemon gym en stop dus tja even Pokemon Go spelen.  Dan een half rondje langs de apen en Lorri's en weer naar het terras voor koffie en nog klein rondje door de winkel en dan ben ik op. Terwijl Johannes al het loopwerk doet en ij duwt. Het is toch vermoeiender dan thuis blijven, maar boeiend want dit is zo relaxed en even wat anders dat ik het er graag voor over heb en tja we hebben toch jaarkaart en kunnen in en uit lopen zoals we willen. Klik p de foto voor grotere afbeelding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thuis bijkomen en dan maakt Johannes eten en we kijken in de avond rustig wat tv en dan ga ik heel op tijd naar mijn bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.