Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26jul/100

Stille maandag, maar veel gekletst

Maandag 26 Juli
Vanmorgen vroeg wakker,m het zit nu in mijn ritme, maar dat houdt niet in dat ik dan ook opsta want Lianno is op de groep, Johannes ging naar Amsterdam en het viel met bakken uit de hemel.
In bed was het knus en gezellig, 2 lieve kanjers die kwamen gezellig bij me liggen en knuffelen en dat was dus reden genoeg om lekker tot half 9 te blijven liggen.
Daarna opgestaan en ontbijt, de buuf kwam even langs ze gaan namelijk paar dagen lekker weg en bracht nu even wat groenvoer voor de dieren.
Ik rommelde wat in huis, deed de dieren, de was en was een tijdje bezig op ons forum veel opgeruimd, bijgewerkt en ingehaald qua prijsvragen.
Verder heb ik onze homepagina bijgewerkt er zijn nieuwe foto’s van de dieren en ik moest een paar luipaardgekko’s eraf halen die zijn helaas overleden afgelopen maanden.
Het was raar stil in huis en ik heb wel even gezellig gebeld met San, Monique en Natasja en met alle drie lekker bij zitten kletsen en dat is altijd gezellig en erg fijn.
Johannes kwam weer thuis en we aten en keken tv en in de avond zitten kletsen, achter de pc en nu is het weer tijd om te gaan slapen.
Tot slot nog iets heel anders, ik neem aan dat iedereen inmiddels wel weet dat BP verantwoordelijk is voor een zeer grote en extreme olieramp.
Er is nu een site geopend met daarop een soort stemwedstrijden om BP te helpen aan een nieuw logo en ik zou zeggen neem eens een kijkje klik HIER.
Ik vind deze wel erg goed! En jullie? klik en laat hoiren hoe je hierover denkt door te stemmen!
image001image002

image003

image004


Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.