Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jun/091

Rare dag

Donderdag 25 Juni
Vannacht iets beter geslapen en toch was ik alweer om half 6 beneden, ik kon niet meer liggen end as eruit, goed voor Johannes die kreeg vandaag dus weer koffie op bed bij het wakker worden.
Vandaag is een rare dag, mijn zus Patricia is jarig en is 40 jaar geworden, door omstandigheden wil zij geen contact met de familie en dat respecteren we dan ook, maar ik mis haar wel als zus en hoop dat ze weer eens belt.
Patricia mocht je het lezen want dat zou zo maar kunnen gefeliciteerd en ik hoop dat je fijne dag hebt gehad.
Ik heb het huisje gedaan, dieren verzorgd en toen de post kwam werd ik echt niet blij......weer een brief van de WMO met nu nog meer dreigende woorden die me niet veel zeggen trouwens, want men dreigt de Gemeente Lelystad erbij te halen en tja dat is voor mij geen dreigement maar feit, de Gemeente Lelystad is verantwoordelijk voor deze grote puinhoop samen met het WMO kantoor.
De jurist had een hele mooie brief geschreven, maar dit was toch een andere reactie dan ik had verwacht, ik had helemaal geen post meer verwacht, want tenslotte heb ik uit handen gegeven en dus de brief doorgestuurd naar de jurist en die gaat nu opnieuw reageren voor me.
Eerlijk gezegd moet ik er nu ook wel een beetje om lachen hoor, zij stoppen iets en ik ben 1,5 jaar bezig om het gestopt te krijgen en dat terwijl ik in eerste instantie bezwaar maakte tegen het stopzetten van mijn PGB.
Nou ja zal wel een keer goed komen denk ik, ik maak me er mooi niet meer druk om en de jurist heeft weer wat te doen.
In de middag heb ik wat geslapen was zo moe na al die slechte nachten.
Na het eten gebeld met Lianno en hij was vrolijk en druk en kijkt uit naar ons dagje samen aanstaande zaterdag.
Morgen is ook vreemde dag dan moet de dader van de vernielingen aan onze auto op 31 maart jl. voorkomen en we weten nu al dat hij een taak straf zal krijgen, de zitting is gesloten dus we mogen er niet heen, we mogen neit weten wie hij is, maar goed ik lees in de krant wel hoeveel uur taak straf hem dit oplevert.
Vervolgens mijn moeder opgepikt en samen een electrische kookplaat opgehaald voor haar huisje en toen via Intratuin en Praxis naar huis terug.
De katten maken het alledrie erg goed, Gizmo heeft een leuk iets hij kijkt heel graag naar youtube filmpjes van katten, zit dan heel aandachtig te kijken naar wat ze doen, echt heel leuk.
Nog wat tv gekeken en nu ga ik douchen en mijn bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Haha die Gizmo, wat een grappig beest. Ik hoop dat je zus je weblog leest en weet dat je aan haar denkt en je belt.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.