Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31mrt/092

Nachtelijke vandaal sloopt onze auto

Dinsdag 31 Maart
vanmorgen stond ik rond half 8 op en Johannes was al zo goed als klaar om te gaan rijden naar zijn werk, haalde nog even zijn koffiebeker op uit de auto en toen begon een dag die ik nooit had kunnen bedenken.
Sjoerd kwam en begon met koffie en schoonmaken, maar al snel was de gezelligheid weg.
Johannes kwam terug en zei: “Ik ga niet werken, ze hebben vannacht onze auto vernield”
Ik naar buiten ja hoor....ruitenwissers eraf, antenne eraf, bezinneklep afgebroken en uit de tank stak een antenne, iets bij motor want hij lekt nu olie, de paal van de invaliedenparkeerplaats zat helemaal los en er zat een briefje bij de deur van de politie:
Uw auto is vernield.
Wij hebben de verdachte te pakken.
Zou u in de loop van de dag aangifte willen doen bij de politie.
**naam** Politie Flevoland

Nou geloof me er gaat van alles door je heen als je daar dan staat met de buren, bij een andere auto was een ruitenwisser omgebogen en de antenne afgebroken en de laatste was alleen de antenne afgebroken.
Meteen gebeld met de Leasemaatschappij en binnen half uur was de sleepwagen er en werd de auto afgesleept, Johannes kwam later terug in een tijdelijke auto.
Vervolgens naar het Politiebureau voor aangifte, de dader zit vast, ze hebben hem gepakt omdat er een buurvrouw was die wakker werd van alle herrie en 112 heeft gebeld.
Uiteraard heb ik gevraagd naar zijn naam en de reden, maar die vragen blijven voor nu onbeantwoord zolang de recherche onderzoek doet worden er geen mededelingen gedaan.
Na de aangifte weer naar huis en dan is de ochtend dus al om en zitten we hier verontwaardigd thuis, Johannes heef maar verplichte vrije dag genomen.
Normaal wordt ik overal wakker van, maar vannacht had ik rond half 1 medicatie ingenomen tegen de pijn en met mijn beademing aan hoor ik dus blijkbaar dan echt niets meer.
Volgens de buurvrouw is hij nogal tekeer gegaan praten, schreeuwen tegen de auto terwijl hij zich uitleefde, nou het fijne weet ik er dus ook niet van en wie weet komt dat ooit nog, het is in ieder geval geen fijn gevoel dat ik nu heb.
In de digitale krant staat te lezen:

Nachtelijke vandaal op heterdaad betrapt
dinsdag 31 maart 10:49

LELYSTAD - Een 37-jarige Lelystedeling is op heterdaad betrapt bij het vernielen van enkele auto’s aan de Kustrif. Dat gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag. Een alerte buurtbewoner waarschuwde de politie rond 3.30 uur via 112. Terwijl meerdere eenheden ter plaatse gingen, hield de melder hen op de hoogte.

Dankzij de aanwijzingen konden de agenten de vernieler aan de Kustrif oppakken. Hij had op dat moment de antenne van één van de auto’s in zijn hand. Van drie geparkeerde voertuigen bleken de antennes en ruitenwissers te zijn vernield. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit nog vast.

Ik ben de buurvrouw en de andere buurman die ook melding maakte dankbaar, want als zijn ze getuigen je moet toch maar even durven te bellen, dus buren bedankt want dankzij jullie zit de man nu vast.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Vreselijk! Niet te geloven dat een mafkees zoiets doet :twisted:. Sterkte!

  2. Niet normaal!!!,Het moet niet gekker worden !!
    Wat fijn dat het een lease auto is 😕
    Zit je gelukkig zelf niet met de financieen!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.