Genieten van gamen op de switch

Vandaag alweer vrijdag, de week is weer zo om.

Vandaag gebeld naar Welzorg om te vragen hoe en wat ivm aanpassing rolstoel zodat ik er wel zelfstandig in en uit kan. De adviseur was er 22 augustus en ik moest na twee weken maar even bellen als ik niet gehoord had. Dit deed ik na 3 weken en toen was er een offerte aangevraagd bij bedrijf (leverancier) van rolstoel. Nu zijn we weer 2 weken verder dus belde nog maar een keer en men is nog steeds aan het wachten op de offerte, ik heb maar heel netjes gevraagd hoe lang men van plan is te wachten ik vind bijna 5 weken erg lang namelijk. Nou ja hij ging het navragen en kwam terug en zei we gaan u straks even terug bellen en het nu navragen.
Inmiddels eind van de avond en uiteraard niets meer gehoord.
Nou ja we gaan maar weer in de wachtstand, heb de vut niet meer om elke keer bijna smekend iets te regelen, ik ben moe heb pijn en dit is zo vervelend,maar het is niet anders.

Ben weer helemaal bij in het spel Disney Dreamlight Valley, wachten op weer nieuwe content.
Ik heb nog een nieuwe game van Kirby en Story of Seasons en er komen 2 nieuwe Mario games aan en ik heb al bonnen ervoor dus ik kan lekker doorgaan! De eerste Super Mario Bros. Wonder komt 20 oktober de ander Super Mario RPG op 17 november.
Dan komt ook nog Princess Peach™: Showtime! eraan op 22 maart 2024 kortom mooie en geweldige games waar een mens zoals ik erg blij van wordt.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie