Bedankt Orchideeën Hoeve, voor de wc lift!

Jaren geleden gingen voor het eerst naar de Orchideeën Hoeve en toen volgden er vele bezoekjes en dus besloten we in 2015 een jaarkaart te nemen en die hebben we nu nog, na onderbreking van 2 jaar corona. We gingen met regelmaat even koffie drinken, wat lunchen en namen vaak onze vrienden en familie mee als verjaardag cadeau.
Afgelopen maart hebben we onze grote drievoudige feest er gehouden met zon 30 man, was geweldig.

In de corona periode ben ik achteruit gegaan, verder dan ik hoopte en ik kan dus niet meer in de auto mee ik kom er dan niet meer uit. Het opdrukken met benen en/of armen is over die tijd is achter ons. Probleem wordt dan natuurlijk ook een wc want daarvoor heb ik dan een lift nodig of luiers.
Dus ik besloot een mail te sturen naar de Orchideeën Hoeve op 16 maart 2022 en legde mijn situatie uit en dat ik het heel erg jammer vind dat ik niet meer kan komen daardoor en de vraag of er iets geregeld kan worden links of rechtsom.
De dag erna kreeg ik al antwoord ja hoor dat kan….compleet perplex en nu kreeg ik mail de wc is klaar.

Vandaag zijn we geweest om te kijken wat ben ik blij, dankbaar dat de wc klaar is en ik dus voorlopig nog regelmatig naar de Orchideeën Hoeve kan gaan.
Zij hebben 4 invaliden wc’s en één met sta op lift!
Het is een fijne plek, mooie planten, lieve dieren, gezellig en relaxte sfeer en heerlijke koffie.

Wij vinden het erg bijzonder dat een bedrijf zo zonder blikken of blozen de wens van één gast op de ruim 300.000 gasten per jaar van dienst wil zijn, zodat bezoek mogelijk blijft.
Ik hoop dat vele openbare gelegenheden, bedrijven theater, bibliotheek, stadhuis, MFA, bioscoop, musea, dierentuin etc, hun voorbeeld gaan volgen.
Het was voor hun geen enkel probleem en wie weet zet dit meer bedrijven op het idee, het is simpel niet groot, geen extra onderhoud en je helpt er meer mensen mee die moeite hebben met opstaan en zij krijgen gelukkig van hun bezoekers veel complimenten over de wc’s.ik ga hopen dat het op meer plekken komt zodat ik daar ook weer heen kan.

Durf te hopen en dromen!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie