The day after

Rond half 10 was iedereen op en klaar voor ontbijt. Uiteraard nog vol van gisteren allemaal napraten, foto’s kijken, was gewoon top dag.

Ik moest nog even wat dingen op de laptop doen voor Twil en Lianno en Romy helpen met wat zaken voor hun huisje stroom, water end at soort dingen.

Samen nog koffie gedronken, wat gegeten en natuurlijk toen hoogste tijd om mijn gekregen games voor de Switch te testen en bekijken, zijn er 2 uit een serie dus eerste de eerste, maar gedaan de andere blijft dicht tot we deze af hebben. Deel 1 is Mineral town.

Johannes bracht Twil naar huis en daarna Lianno en Romy en kreeg daar rondleiding nieuwe huis en was eind van de middag weer thuis. Ik heb ondertussen heerlijk zitten spelen in nieuwe spel, even goed uitzoeken hoe alles moet en werkt.

Samen gegeten en na zitten kletsen en dan is de dag en het weekend om, zo snel hups en weg was het, maar we hebben erg genoten en zijn dankbaar voor deze mooie dag met onze dierbare in de de Orchideeƫn Hoeve.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie