Dagje Lochem

Vandaag weer vroeg op, ontbijt en koffie en dan in de auto. We gaan een dagje naar Lochem. In Lochem wonen Antonia en Benno, een stel wat we leerde kennen in juli 2015 tijdens onze vakantie in Tesselhuus.  Het klikte zo goed dat we contact houden en dus nu op de koffie gaan. Onderweg mooie bloemen gehaald en na  een lange rit waren we daar. Het was erg  super, ik zat er zo heerlijk want Antonia heeft precies dezelfde hoog laag trippelstoel als ik, dus die werd op balkon gezet en daar zaten we heerlijk. We genoten van perfecte koffie, perfect weer en perfect gezelschap. We kregen rondleiding in hun mooie appartement en genoten van  elkaars gezelschap. Haalden leuke herinneringen op van de vakantie en kregen heerlijke maaltijd al lunch, verse speciale broodjes met Old Amsterdam zo lekker! In de avond maakte ze verse kippensoep met stokbrood ook erg lekker en dan is de dag zo om en gaan we weer op weg naar Lelystad. Het was een leuke dag  en onderweg rijden we op de N302  en daar rijd een kleine groene auto, het is een 80 KM weg en je mag niet inhalen. Deze auto wordt bestuurd door een jonge dame en als je het mij vraagt zou ze niet moeten rijden in het donker of misschien helemaal niet. Ze rijd 60 KM per uur….als er tegenliggers komen laat ze het gas los en gaat helemaal met de rechterkant over de zijlijn……..als de tegenliggers weg zijn geeft ze gas en rijd ze vervolgens op de linker belijning. Als er borden staan  wederom gas los en ruim 200 meter voor een aangekondigde rotonde rijd ze 30 KM. Het is echt niet fijn om daar achter te zitten en er ontstaat een sliert van auto’s achter ons en  die ergeren zich en kleven op onze bumper…….en dan opeens  komt er eentje van achteren vol gas door de doorgetrokken streep, haalt de persoon achter ons  in, ons, en dan haar toeterend en gebarend en binnen 2 seconden is hij uit het zicht…pfff, er kwamen ook nog tegenliggers aan, maar het ging net goed. Wat een idioten zijn er toch. OK dit voor je is niet fijn, maar  dat wat ons inhaalde ook niet. Gelukkig het stoplicht wij gaan rechts richting Harderwijk en zij naar links en dan komt er een auto tussen ons in op baan rechtdoor die kijkt naar haar, doet zijn raam open en probeert contact te krijgen……….gelukkig groen licht weg wezen en op naar huis. Dit stuk op de weg N302 wel een stuk waar we nu dik 15 minuten langer op zaten, maar  goed dat is geen ramp maar zo’n bestuurster is werkelijk een  gevaar op de weg zeker voor mensen met kort lontje die dan zo inhalen.  Eenmaal veilig thuis nog kopje koffie en dan snel bed in.
Antonia en Benno heel erg bedankt voor deze leuke dag en tot snel!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Vakantie Tesselhuus 2015. Bookmark de permalink.

Geef een reactie