Infuus @ home

Vandaag blijven liggen want infuus dag doen we dat altijd. Dan lekker warme douche en wat rustig lezen en op de pc rommelen. In de tuin is de sperwer is er weer of beter gezegd nog steeds. Een konijn die toch wel bang is voor de bezoeker en een mus minder. Alweer een mus die naar het huisje ging en hoppa de sperwer heeft hem eet smakelijk, maar goed ik ga het huisje morgen weg halen en eens kijken of de sperwer dan naar andere plek verhuisd dit is niet leuk! Mijn tuin was altijd vol vogels musjes, koolmeesjes en erg leuk en nu is het stil en konijn verstopt zich. Ik vind dit echt niet leuk meer. Dan infuus…..en was echt pijnlijk. Mis prik in beide handen en dan blijft er maar ding over….precies mijn zere pols. Naast de spierziekte Pompe waarvoor ik het infuus krijg, heb ik ook nog spierdystrofie en RSI (zwelling in pols) kortom toen die eenmaal zat liep infuus goed, maar de pijngrens was dichtbij. We eten saté met gebakken aardappels en lekkere salade. Daarna is infuus klaar en ben ik heel erg blij dat de naald uit de pols gaat, dan langzaam zakt de pijn weg en de stroomstootjes want zo voelt het zakken weg. Ik kijk nog wat tv en wordt gebeld  jawel ons nieuwe bankstel wordt woensdag 26 februari geleverd, helemaal blij.  Bijna 7 weken geleden besteld en dus erg blij dat de tijd zo snel is gegaan. Wordt wel druk want dinsdag nieuwe koelkast,  in het weekend nieuw konijnenhok en  maandag zullen ze ongeveer beginnen met glasvezel kabel neer te leggen en nee ik heb nog geen contract  moet ik nog eens goed over nadenken. Dan hoogste tijd voor de nacht. Pijnstiller erin en slapen maar.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Pompe. Bookmark de permalink.

Geef een reactie