Lekker gewandeld met Ilja (fysio)

Vanmorgen op tijd op. Johannes werkt thuis. Ik doe rustig aan en heb fysio en we maken een rondje om de speeltuin  bij de huizen hiernaast en lopen een kleine 500 meter. Ik merk met lopen nu wel dat ik al lange tijd  veel pijnstillers gebruik, maar goed de ontsteking si ook heftig en zwelt weer flink op en ik hoop echt dat na woensdag alles beter wordt. Gevolg is dat ik dan weer zonder de pijnstillers kan hopelijk, we gaan het zien. De monteur van Nuon komt we hebben onderhoudscontract genomen ventilatie en maar goed ook filters en ringen moeten worden vervangen, alles wordt schoongemaakt en afgesteld. De ventilator in de badkamer is een dak ventilator en is stuk, de lagers zijn kapot dus daar komt zsm een nieuwe voor en dan meteen eentje die we uit kunnen zetten, want dag en nacht maar laten draaien is overbodig en deze maakt veel herrie erg irritant in de nacht.  Ik verzorg de dieren en rommel op de pc. Eind van de middag gaan we even levend voer halen bij de winkel en kijken meteen even gezellig rond. Thuis gekomen dieren voeren en zelf geen vut meer om te koken. Ik heb erg veel last van mijn mond de zwelling is weer terug en maakt praten, lachen alles pijnlijk. We bestellen lekker Koerdisch eten en genieten ervan (voor zover het  lukt) bij de tv. Nog wat tv gekeken en nu bed in, daar lekker Nieuwsuur  & Knevel en vd Brink luisteren  en kijken  daarna slapen.

 

66824_559662730722524_766737816_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie