Heerlijk gekookt!

Vanmorgen vroeg opgestaan en Johannes vertrok en ik wilde met hem bellen, maar helaas de telefoon deed het niet storing bij UPC en die duurt nu nog voort…ik kan niet bellen of gebeld worden. Heeft ook wel wat maar is ook lastig alles met mobiel, maar ben blij dat ik in ieder geval mobiel heb. Ik rommelde wat ik in huis stofzuigen en opruimen. De apotheek bracht weer de pretpillen voor 3 maanden. Mijn lekker Nespresso apparaat heeft kuren dus een andere gekocht en kwam goed uit  is grote kortings actie en ik mag straks testen allemaal smaken dus ik ben er klaar voor. Nu had ik zwart met zilver en straks een Lime groene! Hij is klein en zet heerlijke koffie.

tja

Dieren verzorgd en de mussen waren vandaag aan de beurt tjonge zeg Kuifje had vandaag 3 keer een mus die die binnen bracht en Smockey 1 keer en ik  ben niet zo handig in afpakken en daarbij is Kuifje niet makkelijk want die weet als hij lost laat dat ik de mus afpak…maar goed  Johannes kwam thuis en die mocht het  toen ook nog eens doen. Alle mussen hebben het overleefd en vlogen weer weg gelukkig. Heb verder vermaakt op Internet, even heel kort Nienke gebeld want  over mobiel is duur. Toen was het al snel weer tijd om te koken en vandaag het eerste recept van de HelloFresh box en dat was  spaghetti integrale met aubergine-rucolapuree en gegrilde meerval. Het was goed te maken en echt heerlijk!
1011089_582884338413009_363555324_nNa het eten journaal gekeken en toen lekker douchen en nu mijn bed in, pas 22.00 uur maar ik ben moe welterusten wereld.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie