Sneeuw! en gezellig met Lianno

Vanmorgen vroeg op en op naar Hoenderloo, we halen Lianno ergens anders op een logeeradres op en dan snel naar Lelystad. Onderweg praten we over zijn weekend en hoe alles reilt en zeilt op de nieuwe groep. Lianno wilde heel graag naar Ilja, maar snapt dat het niet kan door de sneeuw. Thuis eerst samen lunchen en dan belt hij even met Ilja om hem te feliciteren. Moeders (oma) komt langs en drinkt gezellig koffie bij ons. Ze is komen lopen en Johannes en Lianno brengen na een tijdje weer thuis en nemen dan meteen een zak met vulling mee voor de kittens die ik brei voor de dierenbescherming.  Lianno speelt een spelletje en ik brei nog wat en begin een kitten in elkaar te zetten en dat lukt ziet er grappig uit. Ik heb er dus nu 1 helemaal af, 2 gebeid en klaar om in elkaar te zetten en ben met  3 nieuwe lijfjes bezig, passen namelijk samen op de naald.
20130120_211441
Dan maak ik lekker witlof met ham en kaas uit de oven, krieltjes en een kippenworstje erbij. We eten bij de tv maar helaas doet Film1 het on demand niet, jammer dus kijken we naar Harry Poter. Na eten opruimen en klaar maken voor vertrek de sneeuw valt heir ook, dus auto schoonmaken en dan rijden maar. Onderweg is het half half en we doen dus rustig aan.
Eenmaal in Hoenderloo  bij de groep blijf ik in de auto, ik ga ook daar neit dat stuk lopen door de dikke sneeuw. Johannes brengt hem terug en daarna rijden we naar Lelystad teug, het heeft net weer gesneeuwd ter hoogte van Kootwijk op de A1, iedereen rijdt rustig en houdt goed afstand en heel gezellig gaan we met 40 km per uur de A1 over. De polderwegen zijn witter maar we zijn veilig thuis en hebben er maar 40 minuten langer over gedaan.
20130120_175303 20130120_184319 20130120_193155 
Eenmaal thuis weer lekker aan de koffie en een spelletje doen op Facebook, Nienke belt nog even gezellig en dan schrijf ik een log en nu gaan we douchen en bedje in, vroeg maar we zijn erg moe en morgen zou ik naar Rotterdam maar dat heb ik afgebeld en Johannes was daarom vrij en laat dat maar zo.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie