Infuus@Home dag

Vanmorgen op tijd op , beetje buikpijn van de spanning maar goed Johannes vertrok naar Amsterdam en ik vertrok naar de bekkentherapeut.
Ik was gelukkig wel slim om zo vroeg af te spreken want dan heb je niet echt de tijd om je druk te maken en het ging goed, het viel zelfs wel mee achteraf.
Trots en blij met duidelijkheid en een plan van aanpak vertrok ik in de zon weer naar huis, buiten eerst opgelucht een sigaret gerookt in het zonnetje.
Thuis eerst even overleg met voogd Lianno gehad over de telefoon en daarna wat gerommeld, huisje gedaan en opgeruimd, dieren eten gegeven en snel een lunch gemaakt, heerlijk brood met radijs.
Toen kwam Jop tijd voor infuus en dat ging prima, we keken naar de film Happy Feet 2 en die is echt leuk.
De middag is het heerlijk zonnig en wordt het gewoon 21 graden buiten, de katten die we altijd weg sturen tijdens infuus, want tja Smockey is altijd  uit op aandacht en houdt geen rekening met de infuusslang en een keer bleef hij erachter hangen en geloof me dat niet nog eens, dus de katten zitten in de gang en slaapkamers tijdens infuus en nu had ik de kamer tuindeur dicht en de slaapkamer deur naar de tuin open dus ze konden heerlijk buiten liggen wat ze ook hebben gedaan.
We aten besteld eten van het Koerdisch restaurant en dat was heerlijk en Johannes kwam wat later en at daarna ook mee.
Ik heb toen genoten van het concert van Andre Rieu op Nederland en daarna uiteraard de Eredivisie en Ajax is kampioen.
Gefeliciteerd Ajax nu ook volgend seizoen vanaf eerste wedstrijd laten zien waar het om gaat en al dat geruzie en negatieve publiciteit achter wege laten aub.
Nog even de cavia kooi verschoond want die drie maken hem snel smerig en dit was nieuw soort houtmot  en erg absorberend, nou niet echt leek wel blubber bad in de bak en dat la na 3 dagen dus dat spul nooit meer en nu is de bak weer lekker fris en schoon zoals het hoort.
We gebruiken dus geen Chipsi meer maar gewoon weer fijn ouderwets houtmot, is ook stukken voordeliger en langer fris.
Chipsi is gewoon niet geschikt ben ik van mening helaas want de citroen rook erg lekker, wie weet komt het wel door de drie cavia’s hoor geen idee.
6207_jrs_chipsisuper_copy_2 5613_jrs_chipsicitrus_1
Nog wat gerommeld op de pc e nu ga ik snel een kop koffie nemen en naar de badkamer douchen en bed in, ben erg moe.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie