Nieuwe salontafel en kerstbeer

Dinsdag 30 December
Vandaag stonden we al vroeg op Sjoerd kwam om 8 uur de boel doen en daarna was het weer lekker schoon.
We hebben gezellig gekletst en gelachen dit was de laatste keer dit jaar……..en volgend jaar komt hij ook weer en daar ben ik blij om.
Ik heb wat mensen gebeld, min moeder even kijken hoe alles ging met inpakken en voorbereiden op de verhuizing, San even bij kletsen was echt superfijn San en Monique ik was ook blij te horen dat alles nu rustiger is.
In de middag ben ik begonnen met mijn nieuwe homepagina en ik hoop die begin volgend jaar online te zetten, nieuw jaar nieuwe site.
Eind van de middag nog even naar de Woonboulevard Palazzo gegaan en een mooie nieuwe salontafel gekocht, die we hadden was mooi maar zo gammel en dat was dus echt een zware miskoop, maar goed nu hebben we een hele zware, mooie tafel van glasplaten en ijzeren poten.
De tafel is wat groter en hoger en vooral het hogere is voor mij een voordeel nu kan ik zelf dingen van tafel pakken.

Thuis gekomen heeft Johannes hem in elkaar gezet en ik ben het eten gaan maken.
Bij de winkel lag een lieve kerstbeer alleen en veralten, hij is heel zacht en groot…..en ik kreeg hem van Johannes…lief hé?

Nu ga ik lekker douchen en dan slapen en nee de beer blijft beneden …………….ik neem Johannes lekker mee ha ha ha

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

3 reacties op Nieuwe salontafel en kerstbeer

 1. Natasja schreef:

  Jammer van jullie andere tafel, die was ook heel mooi.

  Maar deze is ook heel mooi 😀

  En wat een leuke foto Moon en wat is ie liefffff, en groot zeg, wat is Jo toch een schat, eneuhhhh toch wel lief van je Moon dat je Jo mee naar boven neemt en beer beneden blijft 😆 alhoewel hij kan ook tussen jullie in slapen hoor 😉

 2. San schreef:

  Wat een leuke foto van jou met de kerstbeer (lief van Jo). Wow Moon, wat zie je er goed uit. Het is goed te zien dat je zoveel bent afgevallen! Mooie tafel.

 3. Nicole schreef:

  jeetje Monique, wat zie je er goed uit!!!!
  met de beer:-)
  Alle goeds voor 2009!!

Geef een reactie