Door de magische grens heen!

Zaterdag 27 December
Vanmorgen stonden we netjes weer om 10 uur op, vandaag zou ik me weer wegen an de feestdagen op 24-12 woog ik nog steeds 100.0 en tja na de feestdagen is het dan wel even eng om op de schaal te gaan staan, maar dat gevoel was zo over en weg en blijdschap nam het over.
Voor alle veiligheid nog een keertje wegen en ja hoor het is echt waar 99.5 KG…..ik ben dus eindelijk door de magische lijn van 100 KG heen gegaan, heerlijk!
Na de koffie en ontbijt even gebeld naar een reptiel winkel die wij vaak gebruiken als online shop om te zien of hij open was en ja Reptilia was open en zit in Den Haag.
Dus wij op naar Den Haag en daar hebben wij 3 Vuurskinken aangeschaft, na de nieuwe inrichting zien we ze haast neit zitten overdag onder de grond en nu wilde we er dus wat meer en 3 nieuwe erbij gehaald en hebben we er dus 5.
Vero & Vera hebben dus nu drie nieuwe dames Viva, Voni en Vina.
Tijdens het loslaten in de bak heb ik wat filmpjes gemaakt zie onze Youtube site.

We zagen ook een mooi nieuw terrarium en dat hebben we vast meegenomen voor de jonge baardagamen straks in op te laten groeien.
Nu staat het nog leeg onder de bak vol (26) baby Luipaard gekko’s, maar straks komen er dus wel degelijk baby’s in.

Eenmaal thuis uit Den Haag de diertjes losgelaten in de bak, de andere bak op zijn plek gezet en het was toen al einde middag.
Eten gemaakt en lekker gegeten en toen wat op de pc gezeten en tv gekeken.
Johannes is nu nog even het grote aquarium aan het opruimen en ik heb net van mijn broertje 2 Malawi Chicliden gekregen, wij hebben die ook en zijn bak had een probleem en dus vroeg hij of ze bij ons mochten wonen en dat mocht en nu zwemmen ze bij de andere van hun soort.
Zo meteen gaan we douchen en dan lekker ons bedje in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Door de magische grens heen!

  1. San schreef:

    Jullie zoo blijft groeien. Gefeliciteerd met de nieuwe aanwinsten, ze zijn erg mooi.

Geef een reactie