Een gewone dag

Dinsdag 23 december
Nog 2 dagen voor Kerstmis
Vandaag zijn we heel netjes om 8 uur opgestaan, Sjoerd kwam.voor het laatst tot na de kerst.
Na alle mooie berichten en dingen van de afgelopen dagen was het vandaag een gewone rustige dag, de post bracht een stapel kerst kaarten en een leuke gewonnen DVD.
Geen grote verassingen vandaag en dat is maar goed ook, want ik moet alles nog even een plekje geven, want ook al zijn het hele mooie dingen het vreet wel energie en er komen allerlei emoties bij kijken, dus een dagje gewoon is ook dan wel goed.
We hebben zoveel moois gekregen in zoveel vormen kadootjes, prijzen, bedankjes, mails, berichten in het forum kortom alles moet even bezinken en goed nagenieten.
Een gewone dag is dan ook wel fijn om dat te doen.
Uiteraard de dieren verzorgd, wat in huis opgeruimd en ik heb wat op de pc gezeten prijsvragen invullen, mail opgeruimd.
In de middag zijn we voor de laatste dingen naar de AH geweest.
De drukte in de buurtwinkel was minder erg dan ik dacht gelukkig en alles verliep dus prima en best wel snel, zoveel hadden we ook niet nodig het meeste had ik al veel eerder meegenomen.
Samen met een bord op schoot gegeten, nou hebben we een eethoek en eten we nog met bord op schoot, maar goed dat vinden wij ook erg fijn en soms is aan tafel fijner dat verschilt.
De hele avond voor de tv gezeten en 3 films gekeken op diverse zenders en is het bedtijd dus ik ga douchen en duik er lekker in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie