Koud en irritante dag!

Dinsdag 16 december
Nog 9 dagen voor Kerstmis
Vandaag was ik vroeg op, Johannes moest even naar Amsterdam zijn werk laptop omruilen en Sjoerd kwam gezellig het huisje doen.
Ik heb veel achter de pc gezeten, daar kon ik redelijk zitten namelijk, ik ben de heup meer dan zat!
Heel de dag had ik het koud en steeds de kachel maar wat hoger en nog wat hoger maar het hielp niet, helaas mijn lijf wil niet warm worden.
Buuf Storm (Wendy) kwam even koffie drinken, bij kletsen, haar nieuwe kapsel showen en onze kerstboom bewonderen.
Het was al tijd terug dat ze er was en het was erg gezellig zoals altijd.
De post bracht een heel leuk en lief pakje, erin zat een lief boekje met de titel Smile en hele mooie teksten erin, ik kreeg hem van Mandy de dochter van Marjon die ik van Freaks Forum ken.
Zij gaat volgend jaar naar Ghana voor vrijwilligerswerk en had een mobiel nodig simlock vrij en die had ik nog wel liggen end su stuurde ik die op en als dank kreeg ik dit mooie gebaar, Bedankt Mandy en Marjon!
Johannes kwam tegen 2 uur weer thuis het was erg mistig en druk op de weg. Hij zou eigenlijk door naar Rotterdam maar dat had dus echt geen zin meer en dus kwam hij toch thuis werken.
Verder wat gerommeld en niet veel gedaan even met wat mensen gebeld en veel aan mijn moeder gedacht en ik hoop dat we morgen meer horen want dan pas kan ik hier wat meer neer zetten.
In de avond was Johanens bezig zijn back-up op de laptop te zetten en boem, crash einde laptop, tenminste software matig dan en een hoop gemopper.
Nou na een aantal uur klungelen zit er dus niets anders op dan de conclusie te trekken dat hij morgen meteen moet bellen en weer naar Amsterdam zal moeten om hem ter reparatie aan te bieden zodat er nieuwe software op kan.
Dat is meer dan gewoon balen want we hadden afspraken voor vandaag en hoe ik ook draai kijk en went met mijn huidige problemen met mijn lijf kan ik geen oplossing vinden en dus moest ik Natasja afzeggen en daar baal ik enorm van.
We zouden samen naar het Lelycenter gaan om wat leuke dingen te shoppen, maar goed dat is voor mij met deze kou nu niet in de rolstoel te doen en dus konden we gelukkig het verzetten naar zaterdag morgen, daar had ik eerst iets anders maar dat viel uit.
Natasja gebeld en even zitten kletsen maar ik baal wel en ga zo nog even douchen en mijn bed in en hopelijk kan Johanens morgen terecht met zijn laptop want als dat niet kan is er probleem , want dan wordt het vakantie en dan is het volgend jaar en hij heeft dat ding nodig om bij zijn mail te komen nou ja allemaal erg irritant op zijn zachtst gezegd.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie