Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2apr/170

Natuurpark Lelystad

We staan op tijd op en het is weer schitterend weer buiten. We besluiten met de taxi naar het Natuurpark Lelystad te gaan om daar een rondje te wandelen. We wandelen om de grote vijver heen dat is een 3,5 km. Het is heerlijk rustig en mooi weer en Johannes wandelt en ik rijd en af en toe een bankje pakken. Na het rondje koffie en wat te eten op terras in de zon. Daarna met de taxi  weer naar huis, daar gaat Johannes nog aan de slag in de voortuin en ik zit in de zon en bel met Jeanette en Dave. Dan een hapje eten en we kijken ngo wat tv, zijn beetje gaar van de hele dag buiten in de zon.  Lianno zijn mentor belt en alles ok en vanaf nu gaat Lianno niet meer van 10-16 maar van 10-19 naar zijn moeder, ook geregeld dat hij in de mei vakantie langer komt, hij komt 1 mei en blijft tot 7 mei. De dag is om genoeg gedaan en het was een super actief, gezellig en zonnig weekend.
Hieronder kaartje met onze route en een diashow met leuke foto's

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.