Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17apr/140

Resort Arcen bedankt voor………

Vanmorgen op tijd op, was al vroeg wakker kon niet echt slapen. Ik heb teveel aan mijn hoofd, denk terug aan het weekend Arcen en besef dat de MiVa (minder Valide woning)  dus toch teveel energie gekost heeft en te zwaar is en dat dit dus de laatste keer was dat ik in een gehuurd huisje zat, dit is weer stap terug, weer inleveren en ik kan dat moeilijk plekje geven. Niet wetende wat me  later deze dag ter oren gaat komen. Twil belt en we kletsen gezellig en ook San belt en met beide heb ik het er nog over. Ik rommel in huis doe de dieren en dan komt de post. Brief van Gemeente Lelystad , zie bericht hieronder erover. Ik  loop er maar weer over te denken, maar heb al mijn energie nodig voor belangrijkere zaken en denk dat ik het maar laat gebeuren. Ben het continue vechten met Gemeente Lelystad WMO, WELzorg en MO zaak beetje zat. Maar ja heb ze alle drie nog nodig als ik  goede rolstoel wil. Broertje belt  nog even en dan eten en op weg naar vergadering Leefbaar Lelystad. Het is gezellig daar en we hebben goed overleg, Brigitte is er nu ook bij da is nieuw lid, erg leuk! Ik had haar al eens ontmoet voor koffie.  Na overleg naar huis en genieten van de Passion in Groningen en die is super.

Op Twitter reageert Resort Arcen op mijn blog over het weekendje en we tikken over en weer en opeens  alsof het niets is krijg ik te lezen dat ik helemaal niet in een  MiVa woning had gezeten. Euh stotter pardon ik heb dat toch geboekt, meermaals gebeld omdat het toch weer iets duurder, want de aanbieding was all-in maar niet voor de MiVa zei de dame aan de telefoon ik moest maar via mail of post klagen daarover. Goed uiteindelijk besloten dan maar iets meer te betalen (zo’n 150 euro) en een heerlijk weekend met Nienke hebben.

Het weekend was leuk maar ook moeilijk want het kostte veel energie en ik kon niet zelfstandig naar wc of douchen en de emoties liepen daarom ook  wel op en we hebben dan wel genoten, maar ook met besef dat dit dan wel laatste keer was. Het werd voor Nienke en Johannes in mijn ogen ook anders omdat ze veel meer moesten helpen met zaken die ik anders wel zelfstandig kan. Na het weekend veel denkwerk en proberen plekjes te geven en loslaten, stapje terug hoort erbij als je ongeneselijk ziek bent. Het kost wel extreem veel moeite, tranen en  strijd.

En dan op donderdagavond  gewoon even te lezen dat Resort Arcen zegt, u had even moeten melden bij receptie dan hadden we u een MiVa woning kunnen verhuren, dit had ik toch geboekt? Nou ja hoe dan ook bedankt Resort Arcen van Hoogeboom Vakantieparken, al die stress, pijn, verdriet voor niets, want nu blijkt dat jullie mij wel extra lieten betalen maar jullie niet leverden wat ik geboekt had en waar ik heel duidelijk in ben geweest. Meermaals gebeld, precies gedaan wat de dame aan de telefoon zei te doen en alles zou geregeld zijn, nou niet dus. Als het niet opeens op twitter kwam en ik had gereageerd op het bericht dan had ik nooit geweten dat  dit helemaal niet laatste keer hoeft te zijn, maar dat ik ben besodemietert door jullie. Noem het een fout, noem het een vergissing maar de stress, pijn, verdriet en alle verspilde energie ben ik rijker of kwijt net hoe je het bekijkt. Ik voel me na dit gebeuren even een soort ontspoorde trein! Geen zorgen ik zet mezelf wel weer op de rails……

1926867_769992493031494_6044176927622462549_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.