Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12mrt/140

Studie gaat ook gewoon door

Weer zo’n heerlijke dag , veel zon en wel fris. Vandaag was Johannes voor zijn werk in Amsterdam en had ik het rijk alleen. De gewone dingen gedaan en toen aan de studie, ik heb vandaag 2 hoofdstukken afgemaakt en ingestuurd en ben op de helft. Nu weer afwachten wat de cijfers zullen zijn. Vandaag ook weer eens gezellig met Nienke gebeld en dat was alweer lang geleden en we hebben nog wel zoveel te bespreken. Even lekker in de zon  gestaan voor het huis…o ja daar steekt nog steeds een kabel uit de grond van glasvezel, die moet nog steeds verder verwerkt worden. Ook door de glasvezel zijn mijn planten weg dus  binnenkort maar eens nieuwe halen om de tuin weer op te vullen.  De mininarcis bloeit volop en ik tel de dagen tot de boterbloem bij de vijver het gaat doen die si zo mooi  geel. De dag gaat ook vandaag weer snel om. In de avond even crisis met aquarium de algen verwijderraar  bleek niet zo onschadelijk als er op de fles vermeld stond blijkbaar want opeens zagen we vissen dood drijven en  dus hoppa water eruit nieuw erbij…vissen redden. Filter meteen verschonen en  dan eind van de avond draait de bak weer zoals het hoort. Pff ik haat dit soort ongein, het kost me nu weer een hoop stress en zo’n 10 vissen Bedroefde emoticon  Dan hebben we ook nog een vijver waar we geen lek in vinden en die toch leeg raakt steeds weer en dan maanden blijft het water goed en vervolgens dagelijks aanvullen. Soms  is heel veel dieren hebben ook wel weer een stresser. Maar goed nu alles weer op orde en  lekker slapen.
1011616_717024421665666_611918290_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.