Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19dec/130

Laatste week voor vakantie

Ik heb niet veel gelogd deze wek, heel precies gezegd eigenlijk gewoon niets geschreven. De dagen gaan snel en het is nu al weer donderdag avond. Ik ben veel moe en herstel wel langzaam. De  pijn is onder controle maar de spieren hebben wel opdonder gehad in de buik en dat is te voelen er is nog een wond goed zichtbaar bij de navel, maar ook die zal wel gaan verdwijnen. Ik heb doe niet veel bijzonders maar gewoon zoals altijd  prijsvragen, spelletje, beetje huishouden en  de dieren. Ik geniet van de nieuwe look bij de aquaria, het led licht is erg mooi. Ik heb San gesproken deze week dat was heel erg fijn. Zoals ik al tegen haar zei het zijn de moeilijke dingen weer een lijf die niet wil een geest met energie, pijn, donkere dagen en terugblik tijd. Dan ben ik gewoon niet zo sociaal maar een soort bitch, denk alleen aan mezelf en de dag doorkomen. Er is dit jaar ook veel gebeurt en ik gun mezelf niet zoveel tijd om echt alles op rij te krijgen, al hoewel mijn lijf mij die tijd ook niet gunt en ik hoop dan ook nu voorlopig even klaar te zijn met extra medische zaken, want mijn vaste ziekte vragen al tijd, geduld en energie genoeg. Ik rommel de dagen door en ga op tijd slapen. Windows 8 op mijn pc is en blijft drama, ik heb nu wel eindelijk na vele pogingen 8.1 maar het  gedonderd at is veroorzaakt door helpdesk medewerker Microsoft blijft  mijn bootsector is vol……. du sik zal echt alles eraf moeten halen terug naar 7 en dan opnieuw naar 8 en 8.1 of ik moet de officiële versie opnieuw op cd kopen van 8 dus geen idee voorlopig werkt mijn pc wel na veel frustraties, maar een nieuwe update zoals Windows 8.2 die onderweg is kan ik dus weer niet doen  of met een grote omweg, maar goed dat lossen we volgend jaar wel op. Ik ben er nog steeds niet uit welke koelkast ik nu moet aanschaffen, maar goed dan niet meer dit jaar komt volgend jaar wel weer…normaal ben ik er zo uit maar nu lukt me dat even niet.  Deze week is de laatste werkweek voor Johannes en dan 2 weken vrij thuis en daar kijken we wel naar uit. Lianno die komt met kerst en ook met oud&nieuw. Verder gewoon lekker doen waar we zin in hebben. Zo we zijn weer even bij…………..als ik weer wat beter in mijn vel zit zal ik weer meer gaan schrijven.

1485917_761849787162485_1020244641_o

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.