Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jun/131

Dames van WMO Gemeente Lelystad op bezoek

Vanmorgen op tijd op. Johannes werkt thuis. Ik rommel wat in huis, ruim wat op en pleeg wat telefoontjes. Ik brei wat aan de sjaal voor Elisabeth. Rommel wat op pc en forum. Dan een boterham en vervolgens komen ze op bezoek van de gemeente, afdeling WMO. Het zijn 2 dames een van hen heeft mij toen ook goed geholpen om de verlichting  op rolstoel in orde te krijgen, de andere heb ik maar een keer eerder gesproken. We hebben 2 uur zitten praten, ze hebben de wc lift bekeken. Ze waren onder de indruk en gaven toe dat er een en ander anders zou moeten gaan. Een voorbeeld is als je een invalidenparkeerkaart aanvraagt moet je bij burgerzaken aan de kassa voorschot betalen en zij kopiëren dan je paspoort (wat eigenlijk al niet mag) en ze maken ook kopie van je aanvraag, hierover viel ik want la mijn medische info staat er op vermeld en die hoort niet bij die afdeling voor administratie, maar goed het gebeurde wel anders geen kaart. Ik ben hier niet blij mee mijn medische gegevens overal maar terecht komen dat is schending van mijn privacy en die mening deelden ze, eigenlijk waren ze hier niet bewust van geloof ik. Zo hebben we diverse zaken besproken en ze komen op dingen terug. In de middag kreeg ik al telefoontje, een uur na hun vertrek met wat antwoorden en dat vindt ik snel en super. Nu wachten we alles rustig af. Toen belde Nienke nog even gezellig, maar moest het kort houden wan tik moest nog even bellen met ander en dat was belangrijk. Ik ben verder begonnen aan iets heel anders te breien dan mutsen, ballen, knitten, sjaals of kleine truitjes. Ik heb een tijd geleden een brei box voor sokken en een voor pantoffels gekocht. 936207_578700062164770_464827331_n 954712_578807462154030_2079735751_n
Nou de pantoffels ben ik aan begonnen, welke naald ik moet hebben is wel een puzzel maar ik heb dit soort mikado inmiddels wel door geloof ik.  Ik brei nu dus met 5 naalden ha ha ik moet gewoon lachen als ik ermee bezig ben maar ik ben al over de helft……dus morgen weer verder en dan hoop ik slof 1 af te hebben en dan uiteraard slof 2, maar ik ga ook proberen of ik dit op andere manier kan bv rondbreinaald. In ieder geval zijn we lekker bezig en als ik dit onder de knie heb  staan er nog veel meer en moeilijkere pantoffels in dit boek en dan hebben we nog een set voor sokken dus voorlopig kan ik verder. Nog wat tv gekeken en Lianno belde en we kletsten over van alles. Daarna even Moeders gebeld en douchen en nu ga ik slapen, morgen weer een dag ben doodop. De pijn in mond rem ik af met pijnstillers, maar ik had er weer aantal laten zitten, want ik wil niet heel de dag die troep slikken, maar de pijn is te pijnlijk dus toch maar weer  meer genomen. Dit is een nare pijn in mijn mond en na een tijdje zingt het van boven naar onder van links naar rechts……..dan is het eind zoek dus  we slikken nu maar weer pijnstillers en hopelijk snel aan de beurt in UMC. Nu lekker slpaen tot morgen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Zijn ze gelukt? Ik heb de doos ook gekocht maar de werkwijze is echt miniem, zou je me kunnen helpen?


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.