Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23apr/121

Nooit meer sports24.nl of dartartikelen.com

Vanmorgen werd ik wakker na een zeer slechte nacht, misselijk, diarree en verhoging mijn hoofd zit vol en ik lijk weer verkouden te gaan worden.
Ik heb de fysiotherapie dus maar afgebeld en rustig aan begonnen.
Johannes ging naar Amsterdam.
Ik kreeg het aan de stok met een meneer Pim die werkt voor dartartikelen.com, in februari bestelde we daar een dartbord met kast en een mat zodat Lianno kan darten in de garage.
Dit ging al moeizaam eerst steeds storingen met i-deal en die lagen bij hun en niet bij  de ING, daarna kwam men niet op tijd met spullen en bleek men telefonisch regelmatig onbereikbaar, naar nu blijkt komt dat omdat ik niet zou weten als 42 jarige vrouw dat ik tijdens de openingstijden dien te bellen.
Toen men uiteindelijk de spullen leverden kregen wij een pakket dat reeds bij andere klant was geweest en dat bleek uit het feit dat hun klachten brief er nog inzat, hierin lazen we dat hun privacy niet gewaarborgd was en dat de boel niet compleet was en dat men het erg zou waarderen als men hun administratie eens op orde zou brengen.
Dus wij bellen en op hun verzoek stuur ik dan die brief naar hun op en zou ik de mat en de missende ophangsysteem direct per post ontvangen, nou  dat duurde en duurde en vervolgens kwam er een herinnering dus weer bellen en dat si erg irritant als men slecht bereikbaar is.
Tot er een aanmaning op de mat viel toen besloten we een fax te sturen en ook daarop geen reactie, in de fax gaven we hun net zoveel tijd als zij ons gaven om de boel af te ronden.
Tenslotte staat op de site vandaag besteld voor 13.00 uur is de volgende dag in huis tja misschien had ik moeten vragen welk jaar want we zijn al ruim 2 maanden verder.
Dus vandaag de telefoon weer gepakt en het duurde bijna 2 uur voor ik de meneer aan de lijn had die niet vriendelijk was en dreigde de hoorn erop te gooien omdat ik mijn stem verhief tegen hem en dat noemde hij onbeschoft en schelden nou ik noem dat frustratie, want elke keer als je dan iemand spreekt krijgt heel de wereld de schuld van KPN tot TNT tot jij zelf wan tof je stuurde het niet, of je begrijpt niet dat er openingstijden zijn en of je hebt betaald op verkeerde rekening kortom het ligt aan iedereen behalve aan het bedrijf sports24.
Voor de goede orde ik leef met internet en bestel regelmatig en vaak op internet maar dit heb ik nog nooit meegemaakt  zo’n houding, zo onbeschoft en schofferend tegen klanten en daar ben ik dus niet van gediend, ik heb volgens de voorwaarden besteld vooruit betaald en dat was wel even 115 euro en dan wil ik ook volgens de voorwaarden mijn spullen krijgen en vertraging is prima maar wees eerlijk en ga niet lopen liegen en met je wijsvinger wijzen naar iedereen, want als je dat doet wijs je wel met 4 andere vingers naar jezelf.
Met dreigen kom je bij mij helemaal niet ver en uiteindelijk beloofde hij direct het spul op te sturen en het geld terug te storten nou prima morgen de post bekijken en hij heeft tot het weekend om te zorgen dat me geld op mijn rekening staat en zo niet dan ga ik naar oom agent en zal ik aangifte doen wegens oplichting.
Inmiddels werd ook duidelijk at dit bedrijf al in grote problemen is en te koop is, maar dat er ook honderden klanten zijn zoals ik en dat is dan een schrale troost, ik heb de Consumentenautiriteit gemaild, Kassa en Trosradar.
De Consumentenautiriteit heeft dit bedrijf op 28 maart jl al flink op de vingers getikt maar of dat genoeg is ik vrees het ergste.
Wordt vervolgd……….
Verder rustig dagje gehouden en wat gerommeld op de pc, dieren uiteraard wel verzorgd en ik kreeg nog onverwacht bezoek van de reiger, hopelijk vreet die niet al mijn vissen op.
23042012154123042012154
Hij is echt groot brrrr, nu moeten we komend weekend maar even wat draad spannen  wel zo dat het veilig voor katten blijft maar dat deze bezoeker niet echt bij de vissen kan.
Yvonne kwam even langs voor koffie en om bij te kletsen en dat was gezellig.
Vervolgens eten gemaakt en sinds heel lang weer eens een verse gehaktbal en dat was lekker bij de aardappels en broccoli.
Na het eten tv gekeken en ik ga nu douchen en op tijd naar bed want ik wil niet ziek worden en ben erg moe, voel me wel beter dan vermogen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. hoy moon,
    zo dat was echt een grote reiger.
    dat is ook niet fijn in je tuin.
    maar wel een hele mooie foto van het dier.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.