Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7apr/121

Een van de reusjes is licht gewond :(

Vanmorgen begon de dag om 9.30 uur met heerlijke koffie.
Daarna begonnen we met de dieren te verzorgen, toen we de konijnen deden viel ons opeens op dat een van de twee dames een wondje had op haar poot.
Johannes heeft haar gepakt en ze zijn erg zwaar en niet echt super rustig, maar ze liet het gewoon toe en we constateerden op 2 achterpootjes een abces en een ervan is open gegaan.
Dus meteen de dierenarts gebeld maar die was er niet en de weekend dienst ken ik niet dus wilde ik niet heen, google op en zoeken en waarschijnlijk is het verwondingen van de harde vloer , stenen.
Morgen kan ik mijn dierenarts weer bellen en dan hopelijk even overleggen, want ze zal denk ik antibiotica moeten hebben, dan de wonden laten ontsmetten.
Goed wat we voor nu wel konden doen is de stenen bedekken met veel hooi zodat het zachter is aarde of zand kan niet dat gaat direct in de wond zitten.
Gelukkig is ze wel erg levendig en eet goed dus hopen dat ik morgen mijn arts te pakken krijg en ze snel langs wil komen van de week.
We zijn wel beide beetje van slag erdoor kunnen er niet zo goed tegen als er iets mis is met de dieren in onze dierentuin.
Daarna de cavia bak verschoond en bij alle dames de nagels geknipt.
De post kwam met het pakket van de Buzzbox, ik had er helaas meer van verwacht, maar goed jullie kunnen HIER lezen hoe en wat.
Johannes ruimde nog wat dor en dode spullen op in de tuin, het was lekker zonnig dus lekker even in de tuin werken.
Na he tuitpakken en verslagje maken zijn we naar de winkel gegaan om wat spullen te halen voor afplakwerk voor het witten.
Toen we terug kwamen zijn we samen begonnen aan de gang en alles hierover kun je lezen in het vorige  verslag compleet met foto’s en filmpjes, hier dus.
Na 3 uur was alles klaar en stond Johannes onder de douche en maakte ik een verslag van het werk.
Daarna eten en toen ben ik zelf ook gaan douchen, het resultaat van het witten ziet er goed uit en Johannes heeft de schilderijen alweer opgehangen.
Alles is weer zoals het hoort enkel nu is alles mooi wit.
Nog wat gerommeld op internet, tv gekeken en nu si het hoogste tijd om te gaan slapen.

We wensen jullie allemaal een DOLFIJN PASEN toe!
538696_424923850856627_150065441675804_1868816_1356541262_n

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Heel veel sterkte met jullie reusje, ik hoop dat het snel weer opknapt


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.