Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5feb/122

Gezellig met Lianno bij Oma Kip

Vanmorgen werd ik al om 7 uur wakker en ben lekker in mijn warme bed blijven liggen tot 8 uur, heerlijk.
Na ontbijt en de dieren zijn we vertrokken naar Hoenderloo, het was erg koud buiten, maar de wegen waren prima berijdbaar, enige problemen in en rondom Lelystad maar daarbuiten alles prima rijbaar en goed schoon.
Moeders (Oma Panda) ging dit keer niet mee, we haalden Lianno op en die had goed humeur, in de auto werd hij verrast door de Nintendo 3D en daar speelde hij trots mee.
Het is een uurtje rijden en als Lianno speelt en lekker met ons kletst is het zo gedaan en zijn we bij Oma Kip (Yvonne).
Lianno is heel oplettend en ziet meteen alle wijzigingen in het huis en dan is het tijd voor koffie met heerlijk zelfgemaakte aardbeien kwarktaart.
Na de koffie gaat Johannes naar huis helaas ligt er nog veel werk dat af moet vandaag en dus  moet hij even paar uur aan de slag, Lianno en ik blijven bij Yvonne.
Lianno speelt met de Nintendo 3D, op de pc en maakt een mooi kaart voor zijn vader, en schrijft er brief bij, :Lianno tekent, knipt en plakt en dan in envelop en hij wordt direct gepost door Lianno.
We eten lekkere verse groentesoep met  heerlijk net gebakken stokbrood, Lianno chat dan even met Oma Panda en dan komt Johannes al weer terug en is het na een kopje koffie tijd om terug te rijden.
We rijden terug op rustige wegen en zijn er met een uur, Lianno neemt afscheid en ik blijf in de auto durf niet over de sneeuw te lopen die daar ligt.
Johannes loopt hem naar binnen even praten en dan gaan wij terug naar huis.
Het was een super gezellige dag!
05022012395 0502201239605022012397 0502201239805022012399 IMG_0653
Thuis gekomen eerst koffie en bijkomen dan eten maken en moeders even bellen.
Dinsdag was het precies twee jaar geleden dat ze na 5 weken vermist te zijn geweest het levenloze lichaam van Coby vonden in de avond.
Ik ben er niet meer zo emotioneel van maar het speelt wel door mijn hoofd en je denkt er zeker op zon dag toch veel aan.
Het was een periode vol onzekerheid, angst en iets wat ik nooit t meer zal vergeten, dit soort ervaringen zijn echt heftig.
Ik had er dit jaar meer last van omdat er in Luttelgeest een jongen van 10 jaar vermist werd, ik postte er veel over op Twitter en Facebook en duimde heel hard dat die ouders een wonder kregen, een wonder waar ik zelf toen zo op hoopte en niet kreeg.
Toen ik vanavond thuis kwam las ik het bericht dat de jongen is gevonden onder het ijs in de vaart.
Hartverscheurend, hun enige kind is er niet meer na 3,5 dag werd hun grootste angst waarheid en kwam er een eind aan hun onzekerheid.
Ik heb er veel aan gedacht vandaag omdat de vermiste Michael net als Lianno 10 jaar is.
Er is met man en macht naar Michael gezocht maar het noodlot had al plaatsgevonden, voor de ouders, familie en alle andere betrokkenen begint nu een periode van een slechte roes die uitmond in een rouwproces.
Ik vind het erg tragisch wens hun veel sterkte en voor de kleine man rust zacht.
404214_338682312833214_100000743434286_1073125_442583296_n

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. dat heb je weer mooi verwoord en het was een super fijne dag.
    ook jullie bedankt.

  2. Echt vreselijk dat die jongen het niet overleefd heeft 🙁 Ik had ook zo gehoopt dat hij levend gevonden zou worden.

    Wel fijn om Lianno zo blij te zien!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.