Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jan/124

Bezoek en robot die mijn huis gaat zuigen

Het was weer drama vannacht ik heb de uren weer langs zien komen tot bijna half 5 en ik moest er vandaag om 7 uur echt uit want tussen 8 en 8.30 uur zou de monteur komen.
Ik ben erg moe en snap er weinig van want normaal heb ik veel slaap nodig maar nu wil het gewoon niet lukken, nou ja ik wacht het wel weer af zal wel overgaan neem ik aan, ik blijf wel gewoon in bed want nacht is om te slapen.
Johannes vertrok naar Amsterdam en ik wachtte op de monteur en ondertussen werkte ik op het forum, twitter en facebook, maar al wie kwam geen monteur dus bellen, stond het bij hun na de lunch….nou ja is niet anders.
De pedicure belde en ze komt voor het eerst dinsdagavond volgende week, ik ben benieuwd.Ik regelde wat dingen over de telefoon, deed administratie en verzorgde de dieren en toen kwam tante Wil, gezellig samen lunchen en kletsen.
De monteur kwam en die plaatste de klep die nodig was om de thermostaat te activeren en vanaf nu kan ik dus de temperatuur regelen aan de muur in plaats van de knoppen van de radiatoren steeds te draaien, want daar kan ik niet bij.
Vodafone belde en we hebben een goede verklaring gegeven voor de bereik problemen, erg vervelend want het zal nog wel even gaan duren, maar we hebben samen een nette regeling getroffen dus eind goed al goed.
In de middag rommelde ik nog even wat in forum en vulde wat prijsvragen in en tante Wil keek tennis.
Johannes kwam thuis en we aten gezellig en lekker Johannes had een thuismaaltijd met zalm, Wil met geitenkaas en ik zelf met Mozzarella en een stuk Vienetta rood toe, jummie het smaakte prima.
De post bracht de door ons bestelde robotstofzuiger, jawel een robot die mijn huis kan zuigen.
Stofzuigen is erg zwaar en dit moet me helpen om de boel toch netjes te houden.
Het is een Samsung VCR8895 en zo ziet het eruit:
thumbnail
Uiteraard meteen opladen en uittesten, want ik wist niet zo goed wat ik ervan kon verwachten ook niet na alle info die we hadden opgezocht, maar het is echt gaaf!
Je zet hem aan en hij begint en rijd langzaam rond, maakt weinig geluid en doet het grondig, hij vindt ze weg en bij obstakels gaat hij de andere kant op.
Hij heeft de hele huiskamer, gang en slaapkamers gedaan en zoog best veel op, het bakje maak je leeg door eens stofzuigerslang erop te zetten en dan is het leeg.
Het is erg leuk om te zien en je kan hem ook zelf besturen met de afstandsbediening, kortom ik denk dat ik heir heel veel plezier van ga hebben, Smockey vind het leuk en volgt hem en wil ermee spelen en tja Kuifje vindt hem natuurlijk eng.
Kuifje is vaak bang en zeker voor nieuwe en vreemde dingen dus dat hadden we al verwacht, maar hij kwam toch op afstand kijken en hield de robot wel in de gaten.
Hier een leuke uitleg van het apparaat.

En gewoon een leuk filmpje van een kat vs de robot, lijkt Smockey wel die vind het ook geweldig.

Verder hebben we gezellig tv gekeken en zitten kletsen en nu si het hoogste tijd dat we gaan slapen of in bed liggen in ieder geval.

Reacties (4) Trackbacks (0)
  1. Gaaf zo’n robot wil ik ook. ben vandaag weer niet aan stofzuigen toegekomen.
    Geniet van dat stofzuigende vriendje, heeft heeft hij al een naam

  2. Wow, superhandig zo’n stofzuigrobot, daar ga ik ook voor sparen! Heel veel plezier ermee…

  3. Ooit kopen wij ook zo’n ding!

  4. Wat een handig ding, gezellige hulp zo. Veel plezier ermee.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.