Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28sep/112

Weer hele gave prijs!

Vandaag weer een heerlijk zonnig dag en Lianno was naar school en Johannes werkte thuis.
Huisje gedaan, dieren verzorgd en heel de morgen gebeld met Nienke en mijn moeder, bedankt dames!
Heb verder niet veel te melden wel dat ik alweer verblijd met met een hele mooie prijs, het is echt een super maand deze maand september.
Ik won bij Easyprize, een site waar je alleen elke week inlogt en dan zegt ik doe mee en daarmee maak je kans op hele mooie prijzen.

Prijs van de Week: design stoelen twv €200
Winnaar van de Week
Deze prijs is gewonnen door Monique uit Lelystad
Monique:"OMG, na 3 keer lezen blijf ik lezen dat ik voor €200 mag shoppen bij designerstoelen.nl. Wow geweldig, ben superblij en ga iets heel moois uitzoeken. Heel erg bedankt!"

 

 

 

Voor hen die OMG niet kennen dat is afkorting voor O mijn God.
Het bovenstaande is nu op de site te lezen onder winnaars en ik weet echt al welke stoel ik wil hebben, het wordt een supergave bureaustoel voor Johannes en ik kan niet wachten tot hij er is.
Ik ben zo blij met alles wat ik win, maar momenteel win ik echt hele grote super prijzen en ik wordt er een beetje hyper van, hyper van geluk!
Goed dit wordt dan de stoel Office-Chair ''Europe' (Zwart)

oc00090bl-site-
Ik ga nog even wat lezen of tv kijken en dan erg blij naar bed!

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat een mooie prijs en wat een mooie stoel hebben jullie uitgezocht, ik denk dat hij er lekker zit, maar dat horen we vast wel als hij er is gefeliciteerd 🙂

  2. Wauwww, die (leren) designer stoelen zijn zooo mooi! Gefeliciteerd en shop ze!! Mooie bureaustoel heb je uitgezocht! Veel plezier ermee!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.