Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20sep/111

Infuus met Tavegil niet fijn

Het is dinsdagmorgen en Lianno gaat naar school en Johannes werkt thuis, ik begin met de dieren.
Dan moeten we even naar de rechtbank voor een zitting en die verloopt snel en simpel en we staan met 10 minuten alweer gezellig buiten.
Nienke en ik kletsen over aan de telefoon en ik bel even mijn moeder.
Dan is het tijd voor infuus, prikken perfect en dan in de hoogste stand en het laatste uur komt de jeuk en vlekken weer en dat houdt in dat ik na telefonisch overleg een pauze van 15 minuten krijg en een injectie Tavegil, anti histamine troep.
Tavegil verhelpt de allergische reactie en maakt me dan op zijn eigen manier  ziek, ik reageer er snel en heftig op wordt duf, val in slaap en krijg extreem droge mond en als ik dan weer wakker wordt na een uurtje ben ik het contact met mezelf echt kwijt het is een soort kortsluiting tussen hersenen en de rest.
Ik ben wakker maar praten lukt dan bijna niet, suf, oriëntatie is verstoord en he tis net of ik zwaar onder narcose ben geweest en terug  kom op zoek naar realiteit kortom niet fijn.
Ondertussen is Lianno uit school gekomen en komt er een kindje uit de taxi met zijn moeder langs, we praten even wisselen info uit en de jongens gaan heir gezellig spelen.
Omdat ik donderdag jarig ben heb ik weer heerlijk chinees besteld en tijdens het eten vieren dan een beetje mijn verjaardag.
Net na het eten beginnen de klachten en alsof het zo gepland is staat Lianno dan net onder de douche.
Lianno merkt dus weinig van alles en denkt dat ik door infuus in slaap ben gevallen,  alles is klaar om even 19.00 uur en Jop gaat naar huis en Lianno naar bed.
Tegen 8 uur kan ik opstaan en ga ik douchen en kom wat bij na 2 koppen extra sterke koffie en ik kijk naar mijn mail maar dat werkt dus niet en ik lig al vroeg op bed.
Slapen is dan beste medicijn en dat heb ik dus gedaan, 2100 uur plat.


brain shock

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Balen dat het weer niet goed ging met het infuus.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.