Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29dec/101

Superprijs een Design Sfeerlamp van MGX BLOOM gewonnen!

Woensdag 29 December
Vandaag stonden we allemaal om half 9 op, Sjoerd kwam vandaag en maakte samen met Lianno de boel schoon.
Lianno vindt het super als hij Sjoerd mag helpen met schoon maken en Sjoerd vindt het ook leuk om samen dingen te doen dus leuk stel.
De mannen ging voor de laatste keer dit jaar samen de boodschappen doen en ik rommelde wat thuis.
Toen even met Twil gebeld of alles goed ging en toen kwam er bezoek en moest ik ophangen.
Sjoerd kwam even met zijn laptop langs voor hulp en Johannes en ik hebben hem geholpen.
Lianno speelde op de laptop en vermaakt zich prima.
Ik kreeg een leuke mailmet een prijs erin, elke dag maakte je kans op leuke design meubelen uit de film LOFT, gisteren was dat een gave lamp waar er maar 99 van zijn en ik deed een gokje, je meot gokken op heoveel mesnen eraan mee zullen doen en ik weet niet mer wat ik invulde, ik zat toen gezellig met San te kletsen over de actie en we hadden zoiets van het meeste heb je in eigen huis niets aan en nu kreeg ik de mail dat ik dus heb gewonnen en ben er heel erg blij mee.
He tis een lamp die in verschillende standen kan en eruit ziet als roos…….
Knipsel
Gaaf toch en ik kan niet wachten tot ik hem heb, echt super!
Klik HIER en zie meer plaatjes over de lamp en hoe het werkt.....
In de middag had in infuus en dan gaat de tijd zo om, samen naar een film Alvin And The Chipmunks 2 leuke film.
Samen gegeten en de tijd vloog voorbij, infuus klaar ne Jop naar huis en wij hadden nog een belmoment met de moeder van Lianno, Lianno kletste met haar en daarna ging hij douchen en nog een beker heerlijke warme chocolademelk met slagroom en toen bed in.
Johannes en ik hebben nog even zitten na praten en nu duik ik zo onder de douche…terwijl buiten veel vuurwerk wordt afgestoken en dan ga ik lekker slapen zo.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wow wat gaaf, gefeliciteerd! Die wilde je zo graag winnen en super dat je hem gewonnen hebt. Ik had ook al voor je mee gedaan ;-). December is een supermaand voor jullie met al die mooie prijzen. Geniet ervan!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.