Kabinet vrijheid & Verantwoordelijkheid in 66 pagina’s

Donderdag 30 September
Johannes was naar Amsterdam en ik deed thuis de dieren en het huisje, het was fris weer, maar wel met zonnetje.
Gekeken naar presentatie kabinet VVD-CDA met de naam: “vrijheid en verantwoordelijkheid”, nou ik zie weinig vrijheid en nog minder verantwoordelijkheid.
Heb de beide documenten geprint dat leest makkelijker het hele akkoord is een en al kleine matregel en de meeste kosten straks meer dan ze opleveren neem nou de maximale snelheid van 120 naar 130 km.
Nu moeten alle borden worden vervangen en men moet gaan onderzoeken of het wel op elke snelweg kan ivm milieu, huizen en noem maar op, bergen geld kost zoiets.
Meer politie goed plan en dan 500 voor dierenpolitie ook goed plan, maar dat veranderd niets aan het feit dat de bio industrie weer eens niet wordt aangepakt.
Geen hoofddoekjes meer bij politie, hmm vreemd want daar hoeven ze niets voor te doen, is alleen tekst en wordt allang gehandhaafd, maar ach zo houden ze vast Geert Wilders zoet.
Dan de zorg nou laat ik maar zwijgen en overgaan tot het immigr5atieakkoord oops gedoogakkoord ja nou sorry hoor 20 pagina’s en dan ingedeeld als 1 kaft, een indeling met 4 regels en dan vervolgens 7 pagina’s lang gebrabbel over immigratie en daarna kort en bondig de rest.
De plannen voor immigratie zijn echt onmenselijk en ik hoop nog steeds dat het congres van het CDA ons deze hel gaat ontzien, maar ja voor hun is het wel macht, nadat het volk hun naar huis stuurde met een vetverlies en dan toch met de helft van de ministers ervan door gaan is natuurlijk erg verleidelijk.

Ik geloof echt dat de bijbel die deze heren Verhagen en vriendjes lezen kan nooit hetzelfde zijn als die van mij, want daarin staat oa dat de sterkere voor de zwakkere zorgen, heb u naaste lief, eert uw ouders, zorg voor elkaar, wees eerlijk en ga door allemaal zaken die hier niet worden nageleefd en CDA is toch echt Christelijk dacht ik.
Er ligt hier een stapel papier op tafel en ik vraag me af of ik ooit nog naar een stemhokje zal gaan, want we worden keer op keer een loer gedraaid, democratie n verworven rechten leefde ik na omdat we er trots op moeten zijn dat we ze hebben, maar ik ben niet trots op hoe de mannen in den haag op dit moment alles doen om enkel en alleen een ding end at is regeermacht!
Maxime Verhagen met zijn bescheiden houding en vervolgens pakt hij alles wat hij pakken kan koste wat het kost, manipuleert met zijn CDA vriendjes andere CDA mensen, bedreigd ze, zet ze uit de partij en gaat in de avond naar bed met zijn bijbel in de hand, die hij dus blijkbaar leest maar niet begrijpt en bid dat alles goed komt.
En ik denk dat het niet meer goed komt mensen die in God geloven dienen dat 24-7 te doen en niet enkel wanneer het ze uit komt, het is een manier van leven en zoals de CDA met mensen en maatschappij omgaat kan ik dus niet langer zeggen dat ik nog dezelfde bijbel wens te lezen als die groep mensen.

Maar laat ik duidelijk zijn aan generaliseren doe ik niet en dus niet alle gelovigen die Christelijk zijn doen mee aan dit proces en dat is ook de reden waarom het CDA zo’n keiharde klap in het gezicht kreeg bij de verkiezingen van 9 juni, maar men luistert niet naar hun achterban doet maar wat zee willen en ik hoop dat de goede Christelijke dit zaterdag tijdens het congres duidelijk maken en net zoveel respect zullen hebben voor Ab Klink als hij heeft voor zijn partij genoten die het niet verdienen maar wel van hem krijgen.
Nou stop ik er maar over want het is wel genoeg het is duidelijk de politiek komt met dit kabinet alleen maar verder weg van de burger en echt niet dichterbij zoals men wil bereiken.
We hebben nog wat boodschappen gedaan en nu is het tijd om te gaan slapen………..

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie