Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24sep/100

Lianno krijgt waardebon ter vervanging van kapotte MP3 speler

Vrijdag 24 September
Johannes werkt thuis en dus ik later op, deed mijn huisje en rommelde wat rustig in huis.
Ik moet wel rustig doen want mijn elleboog is het nergens mee eens en dik dus later vandaag bij de AH maar even iets tegen spierpijn halen, want het voelt als overbelasting.
In de middag wat op de pc zitten klungelen, heerlijk en makkelijk met de touch screen monitor geen muisklik nodig en ik kan het met links en ontzie daarmee elleboog rechts die rust nodig heeft.
Omdat Lianno een familiedag heeft vandaag gingen wij hem later halen dan normaal en het was een partij druk echt niet normaal.
Lianno opgehaald nog even gesprek gehad over sokken, Lianno zou sokken nodig hebben en ik werd even niet goed ik heb namelijk dit jaar al 35 paar gekocht en ze verdwijnen als sneeuw voor de zon, maar goed we nemen wel een pak mee.
Op weg naar huis langs de winkels pak sokken met 5 paar gekocht en de rest van de boodschappen inclusief een smeersel voor elleboog en nu hopen dat het helpt.
Thuis gekomen eten gemaakt en samen gegeten en daarna douchen en bed in, morgen wordt een drukke dag.
Johannes en ik rommelden nog wat aan en ik heb zijn nieuwe sokken staan nummeren, dit keer geen cars of spiderman sokken maar gewoon vrolijke kleuren.
Lianno heeft een week of zo terug een MP3 speler gewonnen dit bleek een speciale uitgave van 4 spelers en elke een andere kleur alleen deed eentje het niet en daarom kreeg hij een mooie waardebon opgestuurd als compensatie, dus kan hij in de vakantie een mooie cd gaan uitzoeken, heel netjes opgelost de andere 3 spelers doen het namelijk wel gewoon.
Nu duik ik ook onder de douche en dan snel naar bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.