Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23sep/102

Moontje versus Snuffie & Stampertje

Donderdag 23 September
Lekker laat van bed gekomen, het is weer herfst dus ik zie het nut er niet echt van in om al om 7 uur in het donker beneden te zijn en dus tot half 9 op bed blijven liggen.
Huisje gedaan, dieren verzorgt en verder de dagelijkse zaken zoals altijd.
Ik zit niet echt lekker in mijn vel heb 2 zere knieën een pijnlijke heup en mijn elleboog zwijg ik maar over.
Rotterdam ziekenhuis belde voor de testdagen en die zijn opgeschoven tot volgend jaar.
In de middag waren de reusjes weer aan het graven en halve terras lag onder de aarde dus schep en bezem en terug gooien in het hok, wat voor mij wel zwaar viel maar het lukte aardig, tot Snuffie besloot zijn hol en gang te verdedigen en het kwam er dus met dezelfde vaart weer uit.
Ik gaf niet meteen op en gooide het dicht en begon een discussie ja echt met het konijn en het konijn won, Snuffie zet zijn voorpoten voor zijn kop buigt door en schuift alles zo weer het terras op en maakte het gat nog groter en ging bij de deur liggen zo van kom maar op het was echt een dom gezicht Moontje versus Snuffie en uiteindelijk heb ik het maar gelaten en mocht Johannes het doen.
Johannes lukt het wel want die kruipt in het hok en maakt de gang stuk dicht het hol en dan moeten ze dus echt opnieuw beginnen en is alles eerst te los en dus wint Johannes, nou ja we hebben er kostelijk om gelachen en ik zei al volgende keer filmen we het, want het is echt dom gezicht als een konijn stampt en het meteen er weer uit gooit, dat is niet beschrijven moet je gewoon zien.
Verder is er weer een baby Roodkeel Anolis geboren en zijn er nu 5 en nog steeds ligt er 1 ei.
Ik heb ook besloten te stoppen met een aantal Facebook games, het kost me teveel tijd en is verslavend dus heb ik mezelf 3 games toegezegd en de rest geblokkeerd, nu kan ik voor de volle 100 % spelen en kost het veel minder tijd en blijft het leuk.
Verder niets te melden ik ga nu lekker mijn bed opzoeken.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. 😛 dat had ik willen zien Moontje tegen Snuffie… volgende keer echt filmen hoor. Heel veel sterkte en beterschap met je knieen, je heup en je elleboog. Ja het is weer herfst, gisteravond voor het slapen gaan nog even eruit met de hond het kwam in bakken naar beneden en een onweer, brrr…

  2. Leuk om te lezen de avonturen van Snuffie en Stampertje. Leuk dat er weer een baby geboren is. Een dikke knuffel en een fijn weekend!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.