Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20sep/100

Rijkswaterstaat dient te leren wat oorzaak en gevolg inhoudt

Maandag 20 September
Vandaag stond ik pas om half 10 op, Johannes was al op zijn werk toen en heeft mij heel lief laten liggen.
Ik heb eerst lekker gebeld met Nienke heerlijk lang en daarna belde San ook nog en heb ik met Natasja gebeld.
Verder dieren gedaan, huisje gedaan en toen in de middag de zon door kwam ben ik op scootmobiel gaan rijden om een pakje af te geven bij Pleegzorg, ben daarmee lekker een uur buiten geweest, omdat ik simpel weg de verkeerde afslag nam in de wijk, kom daar eigenlijk nooit maar goed maakt niet uit was lekker en ik kwam er wel.
Thuis gekomen trof ik weer een baby Roodkeel Anolis aan en nu hebben we er dus vier en nog twee eitjes, helemaal blij.
Nog wat gerommeld op pc en internet en toen maar alleen gaan eten, want op de A1, en A6 was het chaos, tja en dan doet Johannes over de 61 km van werk naar huis gewoon even 3 uur en waarom? Nou simpel Rijkswaterstaat heeft vast voor de spits de boel afgezet voor het geplande onderhoud van vannacht, echt een stel idioten! Het is daar namelijk al in onderhoud en erg versmalt en dat geeft al extra reistijd en dan doe je dus niet ook nog eens banen sluiten uren voordat je er aan denkt te gaan beginnen, maar goed hier in Nederland doen ze dat dus wel zo.
En als je dat dan doet en je merkt dat het zo gigantisch uit de hand loopt, dan trommel je een van je mensen op en haalt de boel weg, het was tenslotte pas voor de nacht bedoeld, maar nee de heren zitten thuis gezellig bij de familie aan tafel of aan de koffie terwijl onze mannen zich dood ergeren aan een vette file die met gemak had kunnen worden voorkomen.
Het stond zelfs op nu.nl te lezen en dan wel zo dat er zelfs rond half 8 nog ruim 8 km file stond ….en bedankt mensen!
Johannes kwam thuis en at en samen nog wat tv gekeken en zitten kletsen nu ga ik slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.