Kort, Korter en korst

Woensdag 15 September
Vandaag werkte Johannes thuis en ik heb mijn eigen dagelijkse dingen gedaan, na een slechte nacht kwam ik er ook niet echt vroeg uit zo half 10.
Alles gedaan wat ik moest doen kasboek forum, administratie gedaan en in de middag veraste mijn broertje me met een bezoek, hij bracht een grote mooie bos bloemen mee nog voor onze trouwdag en dat vinden wij erg lief van hem en ze staan mooi te pronken op de keukentafel.
We hebben zitten kletsen, koffie drinken en tegen etenstijd ging hij weer naar huis en wij belden met Lianno, Lianno maakt het goed en was erg spraakzaam en vrolijk en kijkt uit naar het weekend, meer dan normaal want dit is een extraatje.
Na het eten hebben wij zitten praten, tv gekeken en nu duik ik mijn bed in, ben moe, hoofdpijn en het giet buiten.

San een dikke knuffel!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie