Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11sep/104

Johannes en Lianno hebben me een Touchscreen monitor gegeven voor mijn verjaardag!

Zaterdag 11 September
De dag begon met een goedemorgen van Lianno zo even 8 uur en dan lekker ontbijt en de dieren verzorgen met zijn allen.
De post kwam al vroeg aan de deur en die bracht mijn verjaardagscadeau, één ding hebben ze samen verstopt en het andere kreeg ik al vandaag.
Dit was natuurlijk ook in overleg met mij, want Lianno heeft vandaag zijn leer pc gekregen en had daarbij een monitor nodig en heeft die van mijn en voor mijn verjaardag kreeg ik van de mannen een nieuwe Packard Bell Viseo 200T touchscreen monitor breedbeeld 20 inch.
Een super gave monitoren ik ben er dolblij mee, wel even wennen lekker tikken tegen je scherm en echt veel groter dan die ik had en die was uiteraard niet breedbeeld.
image001 image002
Lianno hielp hard mee om de boel bij mijn pc in orde te krijgen en vervolgens hebben we de pc in orde gemaakt voor op zijn kamer met een leuke smurfen achtergrond en pictogrammeetjes.
Niet veel later zat Lianno apentrots achter zijn pc op zijn eigen kamer en ik genoot van mijn nieuwe touch screen.
image003 image004
We hebben boodschappen gedaan bij de AH gedaan en eenmaal thuis aten we een heerlijke haring als lunch en Lianno probeerde het ook maar bedankte vriendelijk en kreeg toen lekker brood en danootje en ging naar zijn vriendjes, die waren er niet dus heeft hij lekker boven op zijn kamer achter zijn pc gezeten.
We keken wat tv en aten samen heerlijk avond eten en na het eten ging Lianno douchen en naar bed, hij was erg moe en dat is logisch gisteren was hij wat later en dan merkt hij dat meteen en geeft het ook aan.
Ergens vandaag is een van de baby Roodkeel Anolisjes overleden, jammer en geen idee hoe of wat want hij/zij at en dronk gewoon goed, maar het is wel fout gegaan de andere twee zijn in orde.
In de avond heb ik veel over 11/9 of 9/11 gekeken, het blijft een verschrikking wat er toen is gebeurt en zeker voor hen die hun dierbare erin verloren hebben zal het altijd een moeilijke dag blijven.
Het was vandaag ondanks de datum een mooie dag met zonneschijn, 22 graden en heerlijke momenten en als iedereen nu voor zichzelf die mooie dingen eens naar voren haalt dan zou de wereld een stuk liever zijn om in te leven.

Reacties (4) Trackbacks (0)
  1. Wat een prachtig kado, veel plezier ermee! Erg dat er een baby is overleden, hopelijk blijft het met de andere 2 wel goed gaan. Fijne zondag.

  2. Mooi kado Moontje, veel plezier ermee, fijn dat Lianno nu lekker zijn eigen comp. heeft jammer dat er eentje is overleden sterkte met de anderen

  3. wat een mooi kado! Verdrietig van dat beestje, hopelijk blijft de rest wel leven!

  4. 😉 😉 😉 😉 😉 Gaaf hoor ik ben blij dat je een leuke dag hebt gehad hoor en je mooie kadootjes natuurlijk,maar dat had je wel verdient hé

    Groetjes Ans
    (Die vandaag 45 jaar getrouwd is)


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.