Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10sep/100

Weekend!

Donderdag 9 september
Vandaag waren en zijn we dus 4 jaar getrouwd, de tijd vliegt echt aan ons voorbij.
Johannes werkte vandaag wederom gezellig thuis.
We hadden een kleine taart en genoten samen van een stuk en koffie en toen was het over tot de orde van de dag.
We kregen brief jeugdzorg beslissing Lianno elk weekend komt later er moet eerst een ander team naar kijken en die vergaderen ergens eind oktober, kortom wordt vervolgd.
Wel zal Lianno zijn moeder niet meer hier ontvangen, maar vanaf nu in de weekenden die hij op de groep verblijft.
De dag was zo voorbij en we aten lekker ongezond maar erg lekker.
Morgen mag San gelukkig naar huis, fijn San heerlijk terug naar je eigen stek.
 

Vrijdag 10 September
Vandaag bleef Johannes ook lekker thuis werken en dat is fijn.
Eigenlijk hadden we afspraak met Pleegzorg, maar die was al begin van de week afgebeld, ook moest ik naar de huisarts maar euh die afspraak was ik vergeten en dus heb ik me verslapen, want Johannes was thuis en ik had hem gevraagd me even te alten liggen.
Nou ja dat regelen we maandag wel even met de assistente, is niet echt iets voor mij maar goed veel aan mijn hoofd en dan vergeet je wel eens iets.
San is weer thuis geweldig en dat op haar partner der verjaardag een fijne dag samen!
In de middag hebben we Lianno opgehaald en begon ons weekend lekker.
Na de reis en avond eten hebben we even overlegd over mijn verjaardag, maar op een bepaald moment mocht ik er even niet bij zijn.
Lianno krijgt van ons een eigen pc op zijn kamer zonder internet, maar speciaal voor leren en daarbij krijgt hij mijn monitor en ik zal een andere uitzoeken.
We hebben heel serieus over allerlei dingen zitten praten die Lianno zelf aan brak en hij is erg blij met zijn zelf gewonnen MP3 speler.
De MP3 speler bestaat uit 4 spelers van elk 1 GB en helaas doet er eentje het er niet dus daar zijn we even achteraan aan het mailen en zodra dat is opgelost zullen we samen MP3 gaan downloaden, legaal en tegen betaling uiteraard..
Lianno was al lekker gedoucht en ging rond half 10 pas naar bed, moet een keertje kunnen en hij sliep dan ook heel erg snel.
Wij hebben vervolgens Hollands Got Talent laatste stuk zitten kijken en nu duiken ook wij ons bedje in, morgen weer een dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.