Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3aug/100

Twil naar huis & Lianno heeft koutje gevat

Dinsdag 3 Augustus
Vandaag was ik als eerste op, daarna Johannes, Twil en Lianno allemaal gezellig naar beneden om half 8 en toen heerlijk ontbijt.
Sjoerd kwam om ons huisje te doen en toen was het een hele gezellige boel, Johannes vertrok naar Amsterdam voor zijn werk.
Lianno ging buiten spelen met zijn vriendjes en Twil en ik hebben lekker zitten kletsen bij een heerlijke kop koffie.
Na de lunch is Twil naar huis gegaan en Lianno speelde halve middag buiten en de rest was hij thuis deed zijn schoolwerk uit zichzelf en had er veel plezier in.
We vonden het allemaal erg gezellig dat Twil hier weer logeerde en toen ze weg was vroeg Lianno al wanneer komt ze weer?
Dat geeft aan dat ook Lianno het erg leuk vond dat Twil er was.
Lianno speelde op de wii terwijl ik het eten klaar maakte aardappels, verse sperziebonen van de tuin van de buren en een kalkoenschnitzel.
Johannes kwam thuis en at apart omdat het naders erg laat wordt voor Lianno en dus aten wij met zijn tweetjes.
Lianno ging douchen en ik ben even snel naar de AH gegaan voor wat boodschappen en toen ik terug kwam is Lianno op bed gegaan, Lianno is weer erg verkouden.
Na schoolkamp was hij ook zo verkouden en veel hoesten en dat bleef maar klungelen tot zijn Heppie kamp en toen zijn we bij de huisarts geweest en die gaf hem ventolin en tijdelijk wat extra weerstand door vitaminen, nu is hij op kamp geweest met de groep en wederom verkouden en hoesten.
Alle kinderen klaagden over nekpijn en last van hun rug dus vermoedelijk hebben ze een kou gevat, Lianno zal dus gewoon weer moeten uitzieken.
Lianno klaagt over zijn verstopte neus, keelpijn, buikpijn soort krampen en zijn nek maar hij heeft geen koorts dus hopelijk is het weer snel over.
Ik keek nog wat tv, mail, prijsvragen en nu is het hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.