Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2aug/100

Beozek van Twil en Petra heel erg gezellig.

Maandag 2 Augustus
Vroeg op , ik was al om half 7 op en klaar wakker niet veel later volgde Johannes en daarna Lianno.
De post belde al heel vroeg aan met spullen voor de dieren die ik altijd via internet bestel en ik kreeg een pakje van een internet vriendin Marjon.
Ze wist dat ik graag de speciale uitvoering van de Siemens Gigaset wilde, deze is speciaal voor WK uitgebracht en dus knaloranje.
Zij had hem gewonnen en stuurde hem dus naar mij op, zomaar en dus heb ik haar een verassing terug gestuurd.
Ik ben er super blij mee echt waar en nu is hij aan het opladen en morgen als bezoek weg is zal ik hem aansluiten.
Marjon je bent een schat en nogmaals heel erg bedankt voor dit gave telefoontje!
image001
Johannes ging naar Amsterdam voor zijn werk en wij verzorgde de dieren en toen kregen we bezoek van Twil.
Twil bracht voor alle dieren wat lekkers mee, Lianno ging dus meteen alle dieren verwennen en dat was echt super.
Het was erg gezellig en we aten als lunch poffertjes, nou ja ik niet ik houd er niet van, maar ik nam brood.
Mijn nichtje Petra kwam ook, maar wat later ze was lopend op weg naar ons toen ze in het parkje naast ons huis een van onze buren op handen en voeten trof, hij was in elkaar gezakt en vroeg om hulp, Petra is bij hem gaan zitten om met paraplu hem droog te houden en belde voor hulp de politie niet veel later volgde de ambulance.
Wij zaten te kletsen in de woonkamer en ik zag alle drukte wel voor de deur maar besteedde er weinig aandacht aan en toen Petra belde dat ze eraan kwam maar even oponthoudt had viel alles op zijn plaat, en toen ze kwam werd duidelijk dat het om een buurman van ons ging, gelukkig is alles wel goed afgelopen.
Petra nam een alsnog haar poffertjes en we hebben een hele leuke gezellig middag met elkaar gehad, ik heb met Petra nog eens tukje gereden met de Canta en dat was leuk, ze vind hem super en ik ben er dus ook nog steeds erg blij mee.
Johannes kwam thuis en we aten heerlijk pizza met zijn allen en als toetje natuurlijk een echt Ben & Jerry’s ijsje, heerlijk!
Petra ging na het eten naar huis en Lianno naar bed, Twil en wij hebben nog zitten kletsen en toen zijn ook wij naar boven gegaan, het was toen ook al 23.00 uur en morgen is het weer vroeg op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.