Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14jul/100

Lianno met Oma en tante Loes naar Artis

Woensdag 14 Juli
Ik heb een slechte nacht gehad, de val heeft toch wel wat pijnlijke plekken achtergelaten gisteren, maar niets ernstig dus we komen er wel weer overheen.
Johannes werkte thuis en liet mij dus even langer liggen en wonder boven wonder sliep Lianno ook nog en die werd pas om 8 uur wakker en ik rond kwart voor 9.
Meteen eruit Lianno laten aankleden, want het is al wat laat en Lianno gaat dagje uit met Oma en tante Loes en wel naar Artis.
Samen aan het ontbijt en op tijd klaar voor Oma en tante Loes kwamen, ze vertrokken snel want het is tegenwoordig altijd extreem druk op de A1.
Ik rommelde voorzichtig wat in huis, deed de dieren en daarna was het tijd voor infuus, tijdens infuus keek ik naar een miniserie end ei was erg boeiend.
Het infuus was rond half 7 klaar en ik bestelde eten en nam wat extra ijs zodat we straks met zijn allen een ijsje konden eten, het was al laat en Lianno komt dan ook thuis en is raar om dan alleen een ijsje als toetje te eten.
Lianno kwam terug net voor het slechte weer en het was inderdaad erg druk geweest onderweg, maar ze hebben een hele leuke dag gehad, de verhalen waren heel enthousiast zoals altijd na een dagje bij Oma.
We kletsten met zijn allen gezellig na en aten allemaal een heerlijk ben& Jerry’s ijsje, daarna ging Lianno douchen en kwam nog even gezellig beneden.
Oma en tante Loes gingen weer naar huis het was nu even droog maar er was wel een soort vijver op de parkeerplaats ontstaan, veel regen gevallen dus en een beetje onweer en de rest van noodweer bleef ons bespaard.
Johannes bracht Lianno op bed en die sliep al heel snel en het gaat goed met hem want hij gebruikt geen pufjes of dampo meer en hoest bijna niet meer, wel krijgt hij nog even elke dag een kauwtablet met vitamine om zijn weerstand hoog te houden.
Wij zaten nog even beneden, maar als nel werd ik weer misselijk als ik niet op let momenteel en mijn nek te snel of onverwachts beweeg wordt ik misselijk en ik hoop dat dat snel over is.
Ik was van plan Twil, Remco en Natasja te bellen maar kwam niet verder dan alleen Remco we wilden namelijk vrijdag met zijn allen dagje weg, maar dat lukt door omstandigheden niet en dus gaan we gewoon alleen met Lianno.
Na het gesprek was het al te laat om de andere nog te bellen, morgen nieuwe dag nieuwe kansen.
San heel veel sterkte en we denken aan je hoor, dikke knuffel!, Lianno had je graag willen ontmoeten maar hij weet dat het zeer waarschijnlijk niet mogelijk is en dat begrijpt hij wel.
Lianno zegt dat ik je moet zeggen veel rusten en veel fruit eten, lief hé.
Goed tot slot nog wat foto’s van het dagje Artis met oma en tante Loes de rest van de foto’s kunnen jullie op de site van Lianno bewonderen.
image001 image002 image003

image004 image005 image006

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.