Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12jul/100

Waar een klein landje groot in kan zijn…….

Maandag 12 Juli
Lianno was inderdaad gewoon om 8 uur wakker en nog steeds moest alles meteen weg van zijn kamer en dus ging hij opruimen, alle oranjespullen in de kast.
Na het ontbijt gaat hij buiten spelen en in de middag speelt hij bij een van zijn vriendjes thuis.
Johannes bleef thuis werken en ik deed mijn dagelijkse dingen zoals dieren huisje en mail.
Ik baal als een stekker van het gedoe om het WK we kunnen gewoon blijkbaar niet tevreden zijn met een tweede plek, ik vraag me af hoe het toch komt dat we als het goed gaat als een blok achter onze jongens kunnen staan en zodra we dan een wedstrijd verliezen is het altijd de schuld van de scheids, het weer, de spelers en noem maar op excuses in overvloed.
het is ook erg moeilijk om gewoon toe te geven dat Spanje beter speelde en voor de goede orde mogen we blij dat Nigel de Jong voor zijn karatetrap op de ribbenkast niet direct rood kreeg, wat hij wel degelijke verdiende!
Dan Robben met zijn grote mond tegen de scheids had zomaar een tweede gele kaart kunnen zijn en Mathijsen die de grensrechter aan viel had ook geel kunnen zijn dus tja hoe slecht was de scheids Web nu eigenlijk voor ons??????
Onze jongen hebben hard gevochten meer bereikt dan de andere elftallen in de laatste 8 WK’s, we haalden een finale plaats en zijn tweede van de wereld, maar het draait om geld en Goud net als bij de Olympische Spelen de nummer is alles en de nummer 2 en 3 tja die zijn er nou eenmaal.
Hoe willen we de jeugd nu leren dat zolang je je best maar doet voor de volle 100% het goed is en als je dan niet wint je misschien volgende keer wint als we massaal bij een finale van het WK ons als zulke slechte verliezers gedragen?
Spanje was gewoon de betere club en dus zijn zij nu de Wereld Kampioen en over 4 jaar gaan we er gewoon weer tegenaan .
Goed morgen toch de tocht door de grachten en terecht ik zal zeker gaan kijken op de tv, huldiging en genieten, ik hoop dat er erg veel animo is om naar de huldiging te gaan de jongens hebben het echt verdiend.
Eind van de middag met Lianno zijn oefenwerk gemaakt en veel gepraat met hem, vervolgens eten gemaakt en gegeten.
Na het eten heeft Lianno met Johannes de muizen bak verschoond en ik verschoonde de cavia’s, daarna is Lianno gaan douchen en bedje in.
Het gaat beter dus zonder dampo en pufje slapen en we zullen zien of hij de nacht door slaapt.
Wij hebben nog even beneden zitten praten, achter de pc en samen op vliegenjacht gegaan, we hebben zoveel jonge vliegen in huis en Johannes en ik hebben ze een voor een de wereld uit geholpen, eens kijken of onze inzet iets oplevert en er morgen minder in huis zijn.
Nu tijd om te douchen en dan slapen, het heeft nog wel geregend en wat onweer dus het is ietsje pietsje minder benauwd en hopelijk koelt het in de nacht nog wat af.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.