Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jul/101

Lekker kleren gekocht voor Lianno en mezelf

Donderdag 8 Juli
Vandaag rustig dagje en Johannes was naar Amsterdam voor zijn werk, zoals elke dag.
Het is erg warm en eigenlijk te warm en te benauwd voor mij, maar ach ik heb het vaak te koud, te warm of het is te nat kortom het is zelden goed dus.
Dieren verzorgd en de reusjes lekker los op terras en dat vinden ze geweldig, nu kunnen ze de buitenkant van het hok stuk knagen, binnenkant is beschermd met anti knaag randen end at gaan we dus binnenkort ook aan de buitenkant maar doen.
Ik heb gebeld met Monique en dat was lang geleden dus lekker over van alles zitten kletsen, daarna Nienke mijn nichtje gebeld en afgesproken voor een dagje op bezoek bij haar in de vakantie.
Ik kijk er nu al naar uit, maar is nog ver weg, maar ja dan komt er een mailtje met een dag aanbieding en die kan ik niet weerstaan en dus gaan we ook nog 3 dagen naar het Pipodorp bij Oranje dat ligt in Drenthe.
Dat ligt bij Oranje Speelstad en daar wilde Lianno graag weer eens heen en nu gaan we dus 3 dagen er heen en als het me lukt, willen we dan ook een dagje naar tropisch zwemparadijs de Bonte Wever gaan, dit alles is nog verassing voor Lianno.
We slapen in een Pipowoning en die zien er echt leuk uit en het is helemaal gericht op de kinderen, kijk maar eens op de site en later kom ik er wel op terug als het zover is.
Morgen komt Lianno weer terug en ik had hem beloofd als we de finale zouden spelen met Nederlands elftal dat hij mocht kijken en hij een voetbal outfit zou krijgen en dus vandaag gaan shoppen en dat moet ik niet doen in de uitverkoop, want ze hebben zoveel leuks en dus kwam ik niet met 1 setje maar 3 setjes thuis en zeg nou zelf is dit niet gaaf!
image001 image002 image003
Het eerste is lycra voetbal outfit, de andere twee zijn driekwart broeken met leuk shirt beide van Mickey Mouse, was meteen verkocht.
En voor mezelf heb ik natuurlijk nu wel een korte oranje broek gekocht……….en zondag zijn Lianno en ik volledig oranje haren, vlaggetjes in ons gezicht en oranje kleren, wij zijn er helemaal klaar voor.
image004mijn broek en de zwarte riem is bij mij oranje 🙂
Ik heb verder huisje gedaan, dieren verzorgd, prijsvragen ingevuld, forum opgeruimd, uiteraard Tour de France gekeken en dan is de dag zo weer om.
Johannes kwam thuis en toen samen de geleende flipperkast ingepakt en naar Sjoerd en Dien gebracht, bedankt voor het lenen.
Sjoerd meteen geholpen met een technisch probleem bij de tv en lekker zitten kletsen in de tuin en tegen half 11 gingen we naar huis, toen lekker avond eten en nu is het half 12 en gaan we snel douchen en bed in, morgen gaan we Lianno weer ophalen en daar heb ik zin in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke kleding en nu maar hopen dat we winnen!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.