Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jul/102

Zomerfeest en Nederland door naar halve finale!!!!

Vrijdag 2 Juli
Vroeg op Sjoerd kwam en Johannes was vanmiddag vrij en werkte in de ochtend thuis, huisje heerlijk aan kant.
Sjoerd en buurman Herris hielpen me met nog meer oranjevlaggetjes buiten op te hangen, ik vind het super leuk en spannend vanavond.
Bij de post kwam het kaartje van Gizmo zijn crematie, pfff als ik de katten binnenroep roep ik er 3 en krijg er 2, maar goed zal wel slijten met de tijd.
Ook vandaag lekker verse groente gekregen van de buren hun volkstuin.
Eind van de ochtend kwam moeders en samen vertrokken we in de hitte naar Driebergen, drukte viel mee en we waren mooi op tijd, wat gedronken en zitten praten.
Lianno heeft een mooi rapport gekregen en zal volgend schooljaar naar andere school gaan.
Vervolgens Lianno zijn spullen ingeladen en toen naar de oude locatie in Zeist voor het zomerfeest, ik heb mezelf in de schaduw op een stoel gezet, want ik was zo dom mijn rolstoel vergeten mee te nemen en er was veel loopwerk en het was veel te heet voor mij.
Moeders en Johannes gingen samen met Lianno alle spellen langs en soms bleef een van hen even bij mij, maar ik heb me prima vermaakt met heerlijke Marokkaanse thee en Turkse pizza, ijsje en gezellig gepraat met vele mensen.
Ik keek precies op de toren van Pisa en dat spel is erg leuk en Lianno deed het ook en ik heb 2 leuke foto’s gemaakt.
image001 image002
Moeders heeft meer foto’s gemaakt en deze komen van het weekend op de site van Lianno onder kopje juli 2010.
Het zomerfeest was heel leuk gedaan echt gaaf, 11 verschillende spellen van over heel de wereld en overal zag je mensen genieten en lol hebben en niet te vergeten het erg warm hebben, in hun oranje kleding.
Om half 4 in de auto op weg naar huis radio aan voor voetbal en het zou erg druk zijn, maar het viel uiteindelijk mee.
Het was erg warm, maar ik had koekjes en pakjes drinken in de auto liggen en was dus goed voorbereid en de voetbal op de radio erg spannend en in de rust kwamen thuis.
Snel een pizza geregeld en toen voor de buis met zijn allen en wat een spannende wedstrijd zeg en wat een gave uitslag 2-1 en we gaan door!
Na voetbal heeft Lianno de tuin gesproeid en wij zaten even lekker af te koelen en daarna ging hij douchen en Oma ging gezellig mee om te kletsen, Lianno kletst erg graag onder de douche.
Vervolgens tas uitgeruimd en bed in, slapen morgen weer een nieuwe dag voor de lieve kleine man!
Moeders en wij dronken nog wat en toen ging ze naar huis en ik ging de planten voor sproeien.
In de avond voetbal was erg spannend en benieuwd wie Nederland straks tegen zich krijgt en wat een wedstrijd zeg pff die penalty in de laatste 10 seconden van de 2e verlening, niet gewoon.
Penalty’s raak, mis raak en Uruguay wordt onze tegenstander.
Ik vind dat Ghana het meer verdiend heeft, maar goed de uitslag stelt wat anders, jammer voor Ghana.
De buurman belde nog even om te zeggen dat de slingers die vandaag ook via zijn huis liepen naar ons hebben geholpen en melde dat er nu nog meer moest end at is mij best dus morgen zal ik tijdens het shoppen nog meer oranje spul halen en we gaan op naar een heerlijke halve finale, dinsdagavond 20.30 uur.
Zo nu snel naar bed en Lianno is hier tot en met 25 juli en we gaan dus hier ook vandaag beginnen aan de vakantie periode, heerlijk!

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Fijn weekend en fijne vakantie samen met Lianno!

  2. Gezellig dat Lianno zo lang bij jullie blijft!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.