Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29jun/103

The day afther

Dinsdag 29 Juni
The day afther….veel vragen, veel verdriet en het is voor ons niet te bevatten.
We willen iedereen bedanken voor de steun en lieve reactie hier op log, sms, mail en post, het doet osn goed dat zoveel mensen met ons meeleven.
Al zegt de dierenarts dat het steeds meer voorkomt dan nog baal je echt als je twee keer achter elkaar te maken krijgt met de sluipmoordenaar die men FIP noemt.
We kunnen er zelf niets aan doen, noch de fokster heeft hier aandeel in gehad het is gewoon een rot virus dat muteert dan wel en dan niet en voor ons is het dus domweg pech hebben.
Gizmo hadden we niet maandag meteen hoeven laten inslapen we konden er tijd voor nemen, maar er was geen meerwaarde en het zou voor mij een hoop stress en frustratie opleveren.
Gizmo deed niet veel meer sliep heel de dag onder de tafel, daar waar ik hem kan zien maar waar ik zelf niet bij kan als dat nodig is.
We besloten daarom om hetgeen wat onvermijdelijk was en toch diende te gebeuren maar meteen te doen.
Het maakt het verdriet, de boosheid niet minder of anders, de andere katten gaan gewoon door en we merken aan hun niet dat zij echt Gizmo missen, als wij de naam zeggen dan zie je ze wel kijken, maar verder merken we gelukkig niets.
Het besluit is wel genomen dat we hier in huis geen Maine Coons meer zullen aanschaffen, we gaan nu dit eerst een plekje geven en dan genieten van de andere twee, die groot, gezond en sterk zijn.
Beide hebben we niet goed geslapen en de werklui waren er al om half 8 en deden de voorzijde, ik was er niet blij mee met mijn huilbuien zat ik gewoon te kijk, alles moest namelijk open de voordeur, schuurdeur en de katten moesten dus verplicht in de tuin.
Merendeel van de dag zitten ze altijd al uit zichzelf in de tuin dus heel erg vervelend vonden ze dat niet.
Heb voetbal gekeken en verder niet veel gedaan, alles draait uiteraard nu om het verlies van Gizmo.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. 😥 😥 😥 ik vind het echt heel erg, veel sterkte met dit een plekje te geven voor jullie allemaal

  2. Ah wat erg. We zijn ook een keer een kat kwijtgeraakt door die STOMME ziekte waar je niks tegen kan doen. Veel sterkte hiermee!!!!

  3. Ik snap dat je door het hele gebeuren van slag bent het is niet niks allemaal. Het lijkt mij ook zo onwerkelijk het hele gebeuren. Het is domme pech dat juist dit jullie 2 keer moet overkomen. Helaas is het zo en moet je wederom door een diep dal. Het is fijn dat zoveel mensen met jullie meeleven.
    Sterkte en ook voor Lianno ik hoop dat hij het ook een plekje kan geven.

    Liefs Monique


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.