Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jun/101

Patricia gefeliciteerd en we missen je!

Vrijdag 25 Juni
Vandaag is mijn zus Patricia jarig en ze is 41 jaar geworden, ik mis haar maar ze wil liever geen contact met de familie en die keuze dienen we te respecteren.
Niettemin hoop ik nog steeds dat ze een keer belt, schrijft of mailt om te laten weten hoe het met haar gaat, ik heb haar nu al 10 jaar niet gezien maar ik hoop dat alles goed gaat met haar en haar gezin. (man en zoon)
Vanmorgen kwam Sjoerd de boel lekker doen en Johannes werkte nog een dagje thuis.
De werklui hebben nu alles in de grondverf gezet en dus volgende week wordt het afgemaakt, ben benieuwd en het ziet er nu al mooier uit.
Ik heb de dieren verzorgd en dan komen we meteen op Gizmo, hij slikt de pillen 1 in de ochtend en 2 in de avond en in de avond nog druppels ook, zonder al te veel tegen stribbelen.
Hij slaapt heel de tijd, loopt soms heel even naar buiten en eet en drinkt te weinig.
Of hij reageert op de medicatie is nog niet echt te zeggen, maar de dierenarts belde nog nadat ze overleg heeft gehad met anderen en die denken toch wel meer aan FIP of lymfoom/leukemie, kanker dus.
Om daar onderscheid in te maken is het mogelijk om de eiwitten die ze in het bloed gevonden te hebben via een forese techniek te scheiden zodat je weet met welke eiwitten je te maken hebt, en dan gaat het er met name om of het ontstekingseiwitten zijn en dus bij FIP/nierbekken ontsteking passen of dat het andere eiwitten zijn die met een lymfoom te maken hebben.
Dan raden zij nog aan om een corona virus titer te bepalen, Corona is het virus dat FIP veroorzaakt maar daarvoor moet het wel eerst muteren, deze mutatie is niet aan te tonen, maar via deze titerbepaling toon je wel aan of hij het virus heeft en of zijn afweer er actief mee bezig is.
Deze uitgebreide testen worden dus nu uitgevoerd en maandag hopen we dan uitslag te hebben, het is gewoon afwachten.
In de middag zijn we Lianno gaan ophalen voor het weekend en hij heeft er veel zin in, morgen dagje Oma en zondag komt zijn moeder, we aten lekker een schotel en kletsten gezellig.
Lianno heeft zijn zwemdiploma C gehaald en daarom kreeg hij een digitale camera die ook tot 3 meter onder water kan en hij is er helemaal mee in zijn sas, alles werd gekiekt en gefilmd, er zit ook een film functie op.
image001
Digitale Onderwatercamera 5 megapixel Blauw
Digitale Waterproof Camera
•Met echte 5MP CMOS sensor
•Kan tegen water, ideaal voor gebruik bij het zwembad, op het strand of in de regen.
•Gebruik tot 3 meter onderwater is mogelijk maar wordt niet langdurig aangeraden!
•2.4 inch LCD Kleurendisplay
•Camcorder en camera in één
•Geheugen tot 8 GB uitbreidbaar met Micro SD-kaart
•8 x digitale zoom
•Zelfontspanner
•Inclusief 2 AAA batterijen, driver-CD en tasje!
•Afmetingen verpakking (lxbxh):15cm x 6cm x 14cm•Gewicht:312 gram
Kortom heel leuk en mooi apparaat en we hebben er een geheugenkaart van 2 GB ingedaan dus voorlopig kan hij lekker aan de slag.
Na eten douchen en daarna nog even zijn nieuwe Pokemon spel op de DSi Xl gespeeld voor hij ging slapen.
Johannes en ik hebben Lianno al uitgelegd hoe ziek Gizmo is en dat we niet weten of hij wel beter kan worden en hoe het verder gaat, Lianno vond Gizmo altijd zijn maatje, het was zijn lieveling.
De rest van de avond wat voetbal aangezet en we zijn op tijd naar boven gegaan.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Vreselijk dat Gizmo zo ziek is, ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Ik leef met jullie mee. Heel veel sterkte!

    Wat een mooi kado hebben jullie Lianno gegeven. Daar zal hij veel plezier van hebben.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.