Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jun/100

Nieuw hang- en sluitwerk voor ons huis

Dinsdag 22 Juni
Vanmorgen ging mijn wekker al om 7 uur, Johannes bleef liggen die is nog niet in orde, maar knapt wel zienderogen op gelukkig.
Sjoerd kwam en maakte lekker ons huisje schoon, ben erg blij als hij er is, want die dag hoef ik zelf niets aan huisje te doen.
De werklui komen in de straat rond half 8 en beginnen rond 8 uur met het werk, vandaag krijgen we nieuw hang en sluitwerk, sloten met 1 sleutel op alle deuren end at vind ik erg handig.
Van de voordeur, balkondeur, schuurdeur, tuindeur enzovoort allemaal 1 sleutel en verder knippen met klikslot en dat allemaal met het politiekeurmerk erop.
Ik verzorgde de dieren en liet de reusjes los, tegen koffietijd kwamen de werklui gezellig koffie drinken met een oranje leeuw chocolaatje.
Twil belde om even gezellig bij te kletsen en binnenkort spreken we even weer wat af, zodat ze weer gezellig een nachtje komt logeren.
Ik deed wat aan ons prijsvragen forum, mail, spelletjes op Facebook en keek uiteraard naar voetbal.
Ben gezellig even bij de buren in de tuin wat gaan drinken en dat was heerlijk, de zon schijnt en er staat een briesje, ik begreep van de weerman dat we volgende week richting de 28 graden gaan en jawel de zomer is dus nu echt begonnen.
Ik volg uiteraard ook de mensen in Den Haag nog, maar vrees dat het nog lang gaat duren voordat er een kabinet is en de optie van Paars+ of echt links (PvdA, VVD, CDA, GL en D66) vind ik ook wel aardig, maar goed we gaan het wel zien.
De dag was zo om en het is nu vroeg en ik ga snel slapen, want morgen weer vroeg op en Johannes heeft zijn slaap hard nodig en knapt gelukkig op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.