Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12jun/100

Koffiebezoek van vader en Yvonne

Zaterdag 12 Juni
Zo Lianno heeft ondanks het hoesten goed geslapen, was wel erg vroeg wakker maar viel weer in slaap tot een uur of 8 en toen hebben we hem wakker gemaakt.
Na ontbijt lekker de dieren verzorgt en de konijnen los op het terras, het was redelijk mooi weer.
Lianno speelde op de Wii de nieuwe Mario en had veel plezier erin, hij voelt zich niet lekker is erg verkouden en hoest heel veel.
Na het middag eten kwam zijn moeder hem ophalen en zijn ze samen zijn ze weg gegaan en ze had allemaal slingers voor oranje bij zich en Lianno wilde dat wij die ophingen.
Toen hij weg was hebben wij de slingers opgehangen en nu is de boel erg mooi versierd aan de voorzijde van ons huis.
Ik keek naar WK voetbal en Johannes rommelde in de tuin, de tuin komt helemaal tot leven en wordt heel mooi, de konijnen zorgen dat het terras onkruid vrij is en blijft.
Mijn vader en Yvonne kwamen even op de koffie en namen zo’n WK Vuvuzela toeter voor Lianno meer, erg leuk ding en je moet even weten hoe het werkt maar dan is het erg leuk en vooral hard!
Toen Lianno terug was heeft hij zijn moeder het nieuwe spel lat en zien en toen gingen we heerlijk Lasagne eten, na het eten was het tijd om te douchen en zoals heel vaak wilde Lianno praten tijdens het douchen end at werd een heel lang en serieus gesprek.
Na ruim 1,5 uur stopt het gesprek en kat hij onder de douche vandaan nog even naar beneden voor waterijsje, de kou zorgt voor een verkoeling in de keel wat de kriebel doet afnemen en dan is er tijd genoeg om n slaap te vallen en als hij eenmaal slaat heeft hij eigenlijk geen last meer, ook al hoest hij ook in zijn slaap.
Wij zijn nog even benden bezig geweest, WK voetbal aan en ondertussen mail en andere dingen op de pc doen.
Nu si het al weer 2200 uur en dus ga ik snel douchen en bed in morgen weer vroeg dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.