Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jun/103

Groen licht van Pleegzorg

Woensdag 9 Juni
Vroeg op en vandaag is een dag met veel belangrijke zaken om te beginnen zijn we vandaag 3,5 jaar getrouwd, wat vliegt de tijd.
Dan is het de dag van de waarheid, de tweede kamer verkiezingen ik ben erg benieuwd en hou mijn hart vast.
Johannes werkte thuis, omdat we vandaag het tweede gesprek hadden met Pleegzorg in verband met het onderzoek om netwerkpleegouder te worden voor Lianno, dus weekend en vakantie opvang.
Het was een goed en positief gesprek, waar we tot in detail dingen bespraken en aan het eind het groene licht kregen, echter moet er nu nog wat papierwerk afgehandeld worden en dat kost wat tijd, maar het licht is op groen en wij zijn erg blij met deze ontwikkeling.
Na het gesprek ben ik voor ons gaan stemmen, wat een groot vel papier knap onhandig en niet erg milieuvriendelijk en dan afwachten wat de rest van Nederland doet.
Op weg naar huis ben ik even naar de viswinkel geweest om voor ons de Hollandse Nieuwe Haring op te halen, heerlijk mals en niet echt vet.
Snel via de AH naar huis om te genieten van onze haring met wat uitjes en zuur.
Ondertussen wachten op de post, want ik heb mijn mobiel abonnement verlengd en krijg een nieuwe telefoon de Nokia N97.
image001
In de middag heb ik liggen slapen in mijn relaxstoel en toen ik weer wakker werd was de nieuwe telefoon er en heb ik heerlijk ermee gespeeld, zoveel opties en mogelijkheden en ik ben er dus erg blij mee.
We hebben met Twil gebeld en lekker zitten bij kletsen en hingen op omdat we allebei naar de verkiezingsuitslag wilde kijken, zal spannend worden.
We hadden ondertussen heerlijk eten besteld en keken naar de tv, af en toe op de pc wat rommelen en de spanning was te voelen tegen half 12 gingen we naar boven om te douchen en daar hebben we in bed de tv weer aangedaan om verder te luisteren.
Half slapend kreeg ik veel mee en toen Marc Rutte voorzichtig de winst op eiste was ik wakker VVD de grootste en PVV iets van 24 zetels……….CDA is meer dan gehalveerd en Jan Peter Balkenende stapt op wat een avond!
Trots van Rita Verdonk is weer weg uit de kamer en de Partij voor de dieren heeft er nog steeds 2.
GroenLinks, D66 boeken leuke winst en SP krimpt groots in, maar goed nu de formatie afwachten er zijn wat mogelijkheden, maar nu eerst de echte complete uitslag maar eens zien, op dit moment moet men nog 5 gemeente tellen ( 0,7%)
image002
Goed het is nu inmiddels alweer donderdag en dus weinig slaap gehad, Johannes is al in Amsterdam en ik ga nog een dubbele espresso nemen en dan straks fysio en nog veel tv kijken over deze uitslag.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. ja, erg weinig geslapen vannacht wat een toestand, ben benieuwd wat dit ons verder gaat brengen, vind wel dat er een behoorlijke ruk naar rechts is gemaakt, wat ik persoonlijk erg jammer vind, maar ja afwachtenmaar welk kabinet er nu uit gaat komen…

  2. 😉 gefeliciteerd nog met het groen licht van de pleegzorg, ben erg blij voor jullie en Lianno

  3. Geweldig dat jullie groen licht hebben, gefeliciteerd!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.