Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jun/101

File op A10 en A1 en dat zal ook wel niet snel veranderen

Donderdag 10 Juni
Nou afgelopen nacht kwam van slapen weinig terecht en ik ben erg benieuwd hoe en wat er in Den Haag allemaal gaat gebeuren.
Ik heb echt een gevoel van de dag erna, ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat de PVV van 9 naar 24 zetels kon gaan en dat CDA zou verliezen wist iedereen, maar meer dan halveren ha dik ook niet verwacht.
Het wordt bezien wie en welke partijen een coalitie zullen vormen en dan hou ik mijn hart vast wat de bevolking allemaal om zijn oren geslingerd krijgt.
Ik heb de dagelijkse dingen gedaan zoals huisje, dieren en prijsvragen, mail en het ging allemaal wat langzamer dan normaal.
Lekker met San zitten bellen en dan vliegt de tijd ook aan je voorbij, leuke dingen gaan altijd veel sneller.
In de middag ben ik op gesprek geweest bij de fysiotherapeut, hij heet Rutger en we dronken gezellig koffie en vanaf volgende week gaan we weer aan de slag.
Vervolgens ben ik via Jeugdzorg om iets op te halen door gereden naar de AH en toen naar huis en ik was met scootmobiel gegaan was bewolkt maar warm en best lekker en terugweg werd ik dus nat door de regen, tja eigen schuld had ik de Canta maar moeten meenemen.
Onderweg even staan kletsen met Sjoerd en Dien zijn vrouw, die wonen dichtbij en waren toevallig buiten en ook dat was erg gezellig.
Thuis gekomen boodschappen opgeruimd en toen belde Nienke mijn nichtje en ook daarmee zitten bellen, maar ik was inmiddels erg moe en dus bellen we volgende week even wat uitgebreider en dan meteen maar wat afspreken met elkaar.
Johannes belde dat hij eraan kwam en stond in de file op de A1 zoals bijna altijd was het al een ramp om van de A10 de A1 op te komen maar nu was het wel erg extreem en tja gezellig zitten bellen, maar hij deed er wel even 3 uur 20 minuten voer om van Amsterdam naar Lelystad te komen.
Ik had gehoopt dat er alsnog een debat zou komen en de NOS beloofde dat ook, maar de lijsttrekkers hadden er blijkbaar geen zin in, lekker dan ze hebben van de bevolking wat ze willen en nu is het weer klaar, tellen we nu al niet meer mee.
Persoonlijk kijk ik altijd uit naar het debat na de verkiezingen dan krijg je vaak een goed beeld van hoe de verhoudingen liggen en hoe verder, maar nu vind men het in Den Haag niet nodig, het is voor een aantal veel belangrijker om al voor 1 juli een regering te hebben geloof ik…nou ja mijn stem voor Femke Halsema was dus goed zij wilde wel een debat en zij wilde ook het debat in de kamer zoals men had afgesproken toen het kabinet viel, maar ja in je eentje of alleen met D66 kom je niet ver, helaas.
Geert Wilders gooit nu al zijn breekpunt van tafel om zo te zorgen dat men in ieder geval wel wil praten en tja voor mij voelt at als bedrog er zijn veel mensen die enkel daarom op hem hebben gestemd en die voelen zich misleid en voor hen is het sneu maar ik denk ook je stemt niet op een partij als de PVV enkel omdat zij de AOW leeftijd op 65 willen houden, dat kan nooit opwegen tegen alle andere plannen die ze hebben, maar goed het si gebeurt en we zullen het de komende weken wel beleven.
Samen voor de tv zitten eten en wat actualiteiten gevolgd, gezellig zitten kletsen over de verkiezingen en alles wat erbij hoort en nu is het bijna 2200 uur en ga ik douchen en nog even snel een Hup Holland Hup vlag ophangen aan het balkon.
Morgenvroeg gaan we Lianno ophalen van schoolkamp in Zeewolde, ben benieuwd hoe hij het heeft gehad in ieder geval heel veel regen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Prettig weekend!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.